alco81 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 Witam, już od dwóch tygodni szukam aplikacji (może być to nieco bardziej rozbudowany pakiet) który pozwoliłby na wykonanie jednej prostej operacji - przed wyłączeniem telefonu prosił o podanie "jakiegoś" hasła... po prostu, aby niemożliwe było "nieautoryzowane" wyłączenie telefonu, chyba że przez brutalne wyjęcie baterii... może ktoś z Was się z taką funkcjonalnością spotkał? byłbym wdzięczny za informacje i wskazówki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 Racja, ciężko znaleźć taką aplikację jak nie zna się modelu telefonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alco81 Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 myślałem, że skoro telefon ma Androida to model nie jest istotny, ale widocznie jeszcze zbyt mało wiem o smartfonach, przepraszam! to jest Samsung Galaxy S III z Androidem w wersji 4.1.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) A jak ty wyłączasz ten telefon? ;d przez 2 lata z sgs2 ani razu nie udało mi się go przypadkiem wyłączyć ^^ może masz uszkodzoną baterię i coś nie styka... btw ja z kolei mam problem z przyciskiem home na froncie. Da się jakoś wyłączyć budzenie nim telefonu? ;) Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alco81 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 nie nie,... to zupełnie nie o to chodzi... mam zainstalowaną aplikację do "zdalnej kontroli telefonu" np. na wypadek kradzieży... inteligentny złodziej - pierwsze co robi, to WYŁĄCZA telefon, żeby prawowity właściciel się nie dodzwonił... chodzi więc o niespodziankę "dla złodzieja" że telefonu nie będzie szło tak prosto wyłączyć! jednak wydłubanie baterii zajmuje trochę czasu a uciekanie z dzwoniącą jak szalona (na maksymalnej głośności i niemożliwą do wyciszenia) zgubą i to niezależnie od pierwotnego wyciszenia dźwięku czy wibracji jest trochę uciążliwe i delikatnie mówiąc - niedyskretne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal321 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 http://komorkomania.pl/2012/12/15/uwaga-kradna-jak-zabezpieczyc-telefon-i-dane-w-jego-pamieci tu jest ciekawy artykuł ale nie ma nic o takiej aplikacji i chyba takiej aplikacji jeszcze nikt nie wymyślił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Spróbuj tego: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=850464 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...