pshem Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 wlaczam sobie ostatnio gierke w moim telefoniku, a tu cos takiego mi wyskoczylo: po nacisnieciu knefla YES, oczywiscie telefon sie zrestartowal. az strach sie bac co bedzie dalej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Fajne wynalazki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Pewnie system robił Bill Gate$.......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Dobrze ze tlo nie jest niebieskie ;P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 windows jest wszedzie..... :? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 jeszcze troche i w komorce bedom klawisze ctrl alt i del i po klopocie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Tylko BSOD bedzie sie nazywal OSOD :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 z tymi kolorami nie ma problemu, da sie je ustawic, a wiec moze byc wciaz BSOD. tylko chwilowo mam kolorek pomaranczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 winzgroza :D U mnie caly czas blue screen, bo mam Siemensa MT50 :D Raz sie zwiesil (na javie zreszta), ale [src] pomoglo :) Ale mialem jazde z tym postem...2 razy sie wyslal, text sie popieprzyl- 4 poprawki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Może to jakaś komórkowa wersja Windowsa?? :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Może to jakaś komórkowa wersja Windowsa?? :D:D:DBoze chron... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Może to jakaś komórkowa wersja Windowsa?? :D:D:DBoze chron... :P tu sie nie ma co smiac, microsoft oczywiscie szczerzy juz zabki na rynek tel. komorkowych. dlatego wszyscy ktorzy tego nie chca powinni kupowac tylko telefony z os'em Symbian (nokie 7650, 3650, SE P800 i takie tam). jak ktos bardziej zainteresowany to polecam www.symbian.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Mnie najwiekszy strach wziął jak widziałem blue screena Windows (Beginning dump of phisical memory... itd.) w bankomacie BPH. Kilka godzin tak straszył (jest w budynku mojej firmy) zanim faceci z obsługi przyjechali. Nie wiem na jakim systemie chodzi wiekszosć bankomatów ale był to normalny blue screen identyczny jak z Windows - ja tam już pieniędzy nie biorę, jeszcze mi zawiśnie w czasie wypłaty i po kasie... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 tu sie nie ma co smiac, microsoft oczywiscie szczerzy juz zabki na rynek tel. komorkowych. dlatego wszyscy ktorzy tego nie chca powinni kupowac tylko telefony z os'em Symbian (nokie 7650, 3650, SE P800 i takie tam). jak ktos bardziej zainteresowany to polecam www.symbian.com Niestety zwieszanie, bledy, czyszczenie pamieci tutaj tez spotkamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 No ja np. raz zawiesiłem swoj magnetowid :/ Drukarka raz sie zawisiła(wymagane było wyłaczenie i ponowne wł bo jak zwykle nei pomysleli o resecie :) ) mozwliwe ze cos jeszcze ale juz nei przypominam sobie nic :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Mnie najwiekszy strach wziął jak widziałem blue screena Windows (Beginning dump of phisical memory... itd.) w bankomacie BPH. Kilka godzin tak straszył (jest w budynku mojej firmy) zanim faceci z obsługi przyjechali. Nie wiem na jakim systemie chodzi wiekszosć bankomatów ale był to normalny blue screen identyczny jak z Windows - ja tam już pieniędzy nie biorę, jeszcze mi zawiśnie w czasie wypłaty i po kasie... :(bo one są na windzie .. 85 chyba .. widizalem jak u mnie przed uczelnia chlopcy z oblsugi odpalali bankomat jak cos sie jeblo .. i bylo normaleni ladowanie biosu i takei tam ... tyle ze nie ladowalo sie zadne logo ino odrazu okna sie poakzywalo a potem odpalali ten soft bankomatowy ktory widimy na ekranie i poszli :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 jezuuuuuu!!!!!winda jest wszedzie! "Widows has you" :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zmiejsz vcore i timingi karty powinno pomoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Mnie najwiekszy strach wziął jak widziałem blue screena Windows (Beginning dump of phisical memory... itd.) w bankomacie BPH. Kilka godzin tak straszył (jest w budynku mojej firmy) zanim faceci z obsługi przyjechali. Nie wiem na jakim systemie chodzi wiekszosć bankomatów ale był to normalny blue screen identyczny jak z Windows - ja tam już pieniędzy nie biorę, jeszcze mi zawiśnie w czasie wypłaty i po kasie... :(nie boj sie to nie jest tak ze podasz transakcje do realizaji i on przyjmie a tu nagle kasy nie da tam jest system wielokrotnego potwierdzania - i np jak nawet juz wyplulo karte i czekasz na kase a tu jakis zonk - to system bankowy nie dostanie sygnalu od bankomatu ze kolejny prog transakcji przeszedl i wtedy anuluje - nie nie to mimo wszystko jakos jest zabezpieczone przed Malomiekkim :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 ja sam sie kiedyś zawiesiłem jak był upał :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 ja sam sie kiedyś zawiesiłem jak był upał :wink:To zainwestuj i załóż sobie WC :) ( tylko nie mówie o łazience ) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Niedługo telefony powiększą się o radiatory :D (ale sie ładnie zrymowało_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 a wiecie ze juz sa dwuprocesorowe :twisted: komorki ? sony ericsson t610 ma dwa procesorki - slodko nieprawdaż :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Niedługo będą telefony z Athlonam XP 2000+ minimum i 512DDR GeForceFX z bateriami 5000 mAh z wyświetlaczem 32bit 1600x1200 z możliwością teleportacji i przenoszenia się w czasie a wszystko oparte na Windows 95 :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Niedługo będą telefony z Athlonam XP 2000+ minimum i 512DDR GeForceFX z bateriami 5000 mAh z wyświetlaczem 32bit 1600x1200 z możliwością teleportacji i przenoszenia się w czasie a wszystko oparte na Windows 95 :lol: 8)e tam windows 3.11 starczy :P po co odrazu meczyc telefon 95 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Link dla zainteresowanych tematem windowsa w komorkach: http://www.microsoft.com/windowsmobile/default.mspx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 pshem fajowski ten t310 twoj :) jestes z niego zadowolony? na ile ci bateria starcza i czy nie za malo kolorkow troszke jednak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 pshem fajowski ten t310 twoj :) jestes z niego zadowolony? na ile ci bateria starcza i czy nie za malo kolorkow troszke jednak? zadowolony jestem. kolorow rzeczywiscie kapke malo - teraz wszyscy daja min 4096 jak nie 65k. zdjecia z aparatu wygladaja slabo. ale reszta ok - gierki wymiataja. dla uzupelnienia roznoszonych informacji - SE nie ma javy(poza P800 i T610). gierki sa do sciagniecia - ale w standardzie mophun (www.mophun.com) - od javy sa lepsze. bateria trzyma spokojnie 4 dni przy duzej ilosci rozmow/gier itp. jak sie bawisz aparatem fotograficznym - to nawet po dniu trzeba znowu ladowac :? ale to normalka tak naprawde ten telefon ma dwie wady: 1. brak kalendarza - jest tylko cos w postaci lista do przypomnienia - taki bardziej rozbudowany alarm 2. strrrasznie malo pamieci. tylko ok 1MB z czego cos ok 400kb dla ciebie. sa metody na skasowanie firmowych obrazkow i melodyjek, wtedy masz jakies 600 kb dla siebie. ogolnie to wystarcza - ale w czasach kosci 512mb - to takie ilosci sa smieszne. co do reszty - jestem zadowolony - polifonia 32 glosy - wymiata, aparacik - fajna zabawka, zdjecia w kazdym razie robi lepsze niz aparaty nokii. gry jak juz pisalem - bardzo fajne. odczytuje gify, jpg, midi, wiec mozna telefonik zmienic nie do poznania. ogolnie jestem bardzo zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@CA Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Ja mam SIEMENSA SL45i :) on mi juz dwa razy sie zawiesił tak jak nieraz komp nawet jak go chciałe wyłonczycz to sie nic nie działo dopiero jak wyciagnołem baterie to po ponownym uruchomieniu zaczoł działac :) i jeszcze czaem sie sam wyłancza :( ale tak ogólnie jeste niezły :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Ja mam SIEMENSA SL45i :) on mi juz dwa razy sie zawiesił tak jak nieraz komp nawet jak go chciałe wyłonczycz to sie nic nie działo dopiero jak wyciagnołem baterie to po ponownym uruchomieniu zaczoł działac :) i jeszcze czaem sie sam wyłancza :( ale tak ogólnie jeste niezły :)dwa razy?? stary mnie sie on srednio raz na 2 dni wiesza - tzn wieszal jak byl na gwarancji bo teraz patche mam :) ale rzeczywiscie telefoniki niedlugo postrasza nas wspanialym - SMS wykonal niedozwolona operacje i zostanie zamkniety:P BTW byl kiedys taki sms w nokiach co podobno je wieszal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...