Skocz do zawartości
pshem

prawie bluescreen w komorce - do czego to doszlo ...

Rekomendowane odpowiedzi

winzgroza :D

U mnie caly czas blue screen, bo mam Siemensa MT50 :D

Raz sie zwiesil (na javie zreszta), ale [src] pomoglo :)

Ale mialem jazde z tym postem...2 razy sie wyslal, text sie popieprzyl- 4 poprawki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może to jakaś komórkowa wersja Windowsa?? :D:D:D

Boze chron... :P

tu sie nie ma co smiac, microsoft oczywiscie szczerzy juz zabki na rynek tel. komorkowych.

dlatego wszyscy ktorzy tego nie chca powinni kupowac tylko telefony z os'em Symbian (nokie 7650, 3650, SE P800 i takie tam). jak ktos bardziej zainteresowany to polecam www.symbian.com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie najwiekszy strach wziął jak widziałem blue screena Windows (Beginning dump of phisical memory... itd.) w bankomacie BPH. Kilka godzin tak straszył (jest w budynku mojej firmy) zanim faceci z obsługi przyjechali. Nie wiem na jakim systemie chodzi wiekszosć bankomatów ale był to normalny blue screen identyczny jak z Windows - ja tam już pieniędzy nie biorę, jeszcze mi zawiśnie w czasie wypłaty i po kasie... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tu sie nie ma co smiac, microsoft oczywiscie szczerzy juz zabki na rynek tel. komorkowych. 

dlatego wszyscy ktorzy tego nie chca powinni kupowac tylko telefony z os'em Symbian (nokie 7650, 3650, SE P800 i takie tam). jak ktos bardziej zainteresowany to polecam www.symbian.com

Niestety zwieszanie, bledy, czyszczenie pamieci tutaj tez spotkamy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie najwiekszy strach wziął jak widziałem blue screena Windows (Beginning dump of phisical memory... itd.) w bankomacie BPH. Kilka godzin tak straszył (jest w budynku mojej firmy) zanim faceci z obsługi przyjechali. Nie wiem na jakim systemie chodzi wiekszosć bankomatów ale był to normalny blue screen identyczny jak z  Windows - ja tam już pieniędzy nie biorę, jeszcze mi zawiśnie w czasie wypłaty i po kasie... :(

bo one są na windzie .. 85 chyba .. widizalem jak u mnie przed uczelnia chlopcy z oblsugi odpalali bankomat jak cos sie jeblo .. i bylo normaleni ladowanie biosu i takei tam ... tyle ze nie ladowalo sie zadne logo ino odrazu okna sie poakzywalo a potem odpalali ten soft bankomatowy ktory widimy na ekranie i poszli :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie najwiekszy strach wziął jak widziałem blue screena Windows (Beginning dump of phisical memory... itd.) w bankomacie BPH. Kilka godzin tak straszył (jest w budynku mojej firmy) zanim faceci z obsługi przyjechali. Nie wiem na jakim systemie chodzi wiekszosć bankomatów ale był to normalny blue screen identyczny jak z  Windows - ja tam już pieniędzy nie biorę, jeszcze mi zawiśnie w czasie wypłaty i po kasie... :(

nie boj sie to nie jest tak ze podasz transakcje do realizaji i on przyjmie a tu nagle kasy nie da

tam jest system wielokrotnego potwierdzania - i np jak nawet juz wyplulo karte i czekasz na kase a tu jakis zonk - to system bankowy nie dostanie sygnalu od bankomatu ze kolejny prog transakcji przeszedl i wtedy anuluje - nie nie to mimo wszystko jakos jest zabezpieczone przed Malomiekkim :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niedługo będą telefony z Athlonam XP 2000+ minimum i 512DDR GeForceFX z bateriami 5000 mAh z wyświetlaczem 32bit 1600x1200 z możliwością teleportacji i przenoszenia się w czasie a wszystko oparte na Windows 95  :lol:  8)

e tam windows 3.11 starczy :P po co odrazu meczyc telefon 95 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pshem fajowski ten t310 twoj :) jestes z niego zadowolony? na ile ci bateria starcza i czy nie za malo kolorkow troszke jednak?

zadowolony jestem. kolorow rzeczywiscie kapke malo - teraz wszyscy daja min 4096 jak nie 65k. zdjecia z aparatu wygladaja slabo. ale reszta ok - gierki wymiataja. dla uzupelnienia roznoszonych informacji - SE nie ma javy(poza P800 i T610). gierki sa do sciagniecia - ale w standardzie mophun (www.mophun.com) - od javy sa lepsze.

bateria trzyma spokojnie 4 dni przy duzej ilosci rozmow/gier itp.

jak sie bawisz aparatem fotograficznym - to nawet po dniu trzeba znowu ladowac :? ale to normalka

tak naprawde ten telefon ma dwie wady:

1. brak kalendarza - jest tylko cos w postaci lista do przypomnienia - taki bardziej rozbudowany alarm

2. strrrasznie malo pamieci. tylko ok 1MB z czego cos ok 400kb dla ciebie. sa metody na skasowanie firmowych obrazkow i melodyjek, wtedy masz jakies 600 kb dla siebie. ogolnie to wystarcza - ale w czasach kosci 512mb - to takie ilosci sa smieszne.

co do reszty - jestem zadowolony - polifonia 32 glosy - wymiata, aparacik - fajna zabawka, zdjecia w kazdym razie robi lepsze niz aparaty nokii. gry jak juz pisalem - bardzo fajne. odczytuje gify, jpg, midi, wiec mozna telefonik zmienic nie do poznania.

ogolnie jestem bardzo zadowolony Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam SIEMENSA SL45i :) on mi juz dwa razy sie zawiesił tak jak nieraz komp nawet jak go chciałe wyłonczycz to sie nic nie działo dopiero jak wyciagnołem baterie to po ponownym uruchomieniu zaczoł działac :) i jeszcze czaem sie sam wyłancza :( ale tak ogólnie jeste niezły :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam SIEMENSA SL45i :) on mi juz dwa razy sie zawiesił tak jak nieraz komp nawet jak go chciałe wyłonczycz to sie nic nie działo dopiero jak wyciagnołem baterie to po ponownym uruchomieniu zaczoł działac :) i jeszcze czaem sie sam wyłancza :( ale tak ogólnie jeste niezły :)

dwa razy?? stary mnie sie on srednio raz na 2 dni wiesza - tzn wieszal jak byl na gwarancji bo teraz patche mam :) ale rzeczywiscie telefoniki niedlugo postrasza nas wspanialym - SMS wykonal niedozwolona operacje i zostanie zamkniety:P

BTW byl kiedys taki sms w nokiach co podobno je wieszal :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi