Ryban Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 co sadzicie to tej karcie Sapphire ATI RADEON 9100, 128MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Ja mam takiego tyle, że 64mega i jestem baaardzo zadowolony :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Ja tez mam 64 Mb i sobie chwale. Ta wersja ze 128 Mb ma taktowanie 250/400, czyli ma obnizone taktowanie na pamiatkach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 nie biez tej grafy 64mb jest duzo lepsza ta ma taktowanie pamieci tylko 400Mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Racja, 64 Mb w zupelnosci wystarcza, sam tez mialem kupic 128 Mb, ale sie rozmyslilem i dobrze, bo przynajmniej ta karte da sie przyzwoicie wykrecic (pamiatki Etrontech 3.5ns), a 128 Mb ma pamiatki chyba 5ns i troche kijowo by szlo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Ta karte przetrzepano na tym forum bardziej niz LOLO Ferrari. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Ta karte przetrzepano na tym forum bardziej niz LOLO Ferrari. Hehehe :D Lolo Ferrari hehe :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pauluZ Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Ja mam takiego tyle, że 64mega i jestem baaardzo zadowolony :DWłaśnie - nie warto brać 128MB bo RAMy są wolne. Ponadto należy zwrócić uwagę na 128bit'ową wersję .... Ja właśnie czekam na 64MB wersję i zatestuje ją w firmie.... ... ktoby tam pracował :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...