Caleb Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2013 Oficjalna premiera GeForce GTX 780 jest znakomitym momentem, aby podzielić się z czytelnikami wynikami wydajności, spostrzeżeniami dotyczącymi nowych rozwiązań i oczywiście samą kartą graficzną NVIDII To nie jest żart, ani ćwiczenia, tylko kolejny spektakularny konkurs jaki PurePC przygotowało wspólnie z firmą NVIDIA, gdzie do wygrania czeka marzenie wielu graczy - EVGA GeForce GTX 780 3GB! O samym urządzeniu możecie poczytać w premierowym artykule na łamach PurePC.pl (LINK), bo chyba warto wiedzieć o jaką stawkę toczy się gra. Bez względu czy jesteś zapalonym graczem, entuzjastą filmów lub miłośnikiem fotografii cyfrowej, karty graficzne NVIDIA GeForce udostępnią Ci najbogatszy zestaw funkcji i możliwości przy zachowaniu najwyższej wydajności. Co zrobić, żeby wziąć udział w zabawie? Potrzebne jest zarejestrowane konto w serwisie PurePC, udzielenie odpowiedzi na kilka prostych pytań oraz odrobina szczęścia Konkurs trwa od 23 maja do 5 czerwca 2013 roku włącznie. Wszystkie szczegóły znajdziecie na stronie konkursowej. Życzymy powodzenia! GeForce GTX 780 już czeka! Główna nagroda w konkursie - Karta EVGA GeForce GTX 780 - została oparta o najnowszy procesor graficzny firmy NVIDIA, zbudowany w oparciu o architekturę Kepler. Bazuje on na rdzeniu GK110, tym samym który napędza bijącą wszelkie rekordy kartę GeForce GTX TITAN. To bezkompromisowe połączenie ogromnej mocy obliczeniowej, zaawansowanych funkcji w zakresie sterowania i kontroli oraz przełomowych właściwości akustycznych i termicznych. EVGA GeForce GTX 780 jest również wyposażona w 3GB szybkiej pamięci GDDR5 z 384-bitowym interfejsem. Kartą graficzną zawiaduje technologia NVIDIA GPU Boost 2.0, umożliwiająca graczom uzyskać maksimum wydajności komputera, zapewniając jednocześnie stabilne i precyzyjne działanie całego systemu. Dzięki GPU Boost 2.0 entuzjaści mogą ustawić temperaturę docelową procesora graficznego i zwiększać napięcie zasilające rdzeń, umożliwiając znaczne podniesienie częstotliwości zegarów, a tym samym szybszą pracę karty. Test GeForce GTX 780 3GB GDDR5 384-bit Dzięki GeForce Experience miliony graczy nie muszą martwić się o ustawianie parametrów obrazu, ponieważ aplikacja zrobi to za nich. GeForce Experience optymalizuje ustawienia graficzne w grach w oparciu o konfigurację sprzętową komputera. Poza tym aplikacja automatycznie powiadamia użytkownika o dostępności nowych sterowników do karty graficznej i umożliwia ich pobranie. W rezultacie komputer jest zawsze na bieżąco z aktualizacjami i jest zoptymalizowany pod kątem najnowszych gier. Nagrody pocieszenia: 3x zestaw gadżetów NVIDIA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrossX Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2013 Wziąłem udział w konkursie ale nie otrzymałem maila potwierdzającego udział. Czy inni też tak mają czy tylko ja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baru909 Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2013 Mam to samo, mam nadzieję że do jutra przyjdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrossX Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2013 A gdzie masz skrzynkę? Ja mam na hotmail/outlook Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zriel Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 (edytowane) A ja chcę konkurs w którym nagrodą będzie najbogatsze wydanie kolekcjonerskjie GRID 2 : http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2013/21/jedna-z-edycji-grid-2-ma-280-koni-mechanicznych-i-28-sekundy-do-setki , a tu ją możn a kupić : http://www.game.co.uk/en/grid-2-bac-mono-edition-228776 . Można liczyć na taki konkurs Caleb ? Edytowane 26 Maja 2013 przez zriel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrossX Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Chciało by się. Takiego zestawu nie dadzą ci za darmo skoro jest tylko jeden taki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 A ja chcę konkurs w którym nagrodą będzie najbogatsze wydanie kolekcjonerskjie GRID 2 : http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2013/21/jedna-z-edycji-grid-2-ma-280-koni-mechanicznych-i-28-sekundy-do-setki , a tu ją możn a kupić : http://www.game.co.uk/en/grid-2-bac-mono-edition-228776 . Można liczyć na taki konkurs Caleb ? I frytki do tego ! Zdaje się, pisałem Ci, abyś nie trollował. Pisz sobie, byle z sensem. Widzę, że masz to totalnie gdzieś, więc ja zachowam się adekwatnie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 (edytowane) A ja chcę konkurs w którym nagrodą będzie najbogatsze wydanie kolekcjonerskjie GRID 2 : http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2013/21/jedna-z-edycji-grid-2-ma-280-koni-mechanicznych-i-28-sekundy-do-setki , a tu ją możn a kupić : http://www.game.co.uk/en/grid-2-bac-mono-edition-228776 . Można liczyć na taki konkurs Caleb ? Napiszę krótko i zwięźle: nie, chyba że znajdziesz / będziesz sponsorem? Edytowane 26 Maja 2013 przez Caleb 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 A ja chcę konkurs w którym nagrodą będzie najbogatsze wydanie kolekcjonerskjie GRID 2 : http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2013/21/jedna-z-edycji-grid-2-ma-280-koni-mechanicznych-i-28-sekundy-do-setki , a tu ją możn a kupić : http://www.game.co.uk/en/grid-2-bac-mono-edition-228776 . Można liczyć na taki konkurs Caleb ? Na razie wygrałeś konkurs na elitarną grupę Banned. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Na razie wygrałeś konkurs na elitarną grupę Banned. Ej no, nie przesadzajmy, to była propozycja i chyba nie doszło do złamania regulaminu? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Ej no, nie przesadzajmy, to była propozycja i chyba nie doszło do złamania regulaminu? Krótki acz treściwy całokształt postów. Obecny tylko dobił gwóźdź do trumny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 A tak na serio to to, że nie dostałem potwierdzenia to normalna sytuacja czy coś nie działa jak trzeba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 (edytowane) Tia, automat jak jest bardzo dużo zgłoszeń nie zawsze wyrabia, ale wszystko dochodzi. Brak potwierdzenia nie oznacza, że zgłoszenie nie doszło.Przed chwilą sprawdzałem. Edytowane 26 Maja 2013 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Powinniscie zrobic cos takiego, ze po wyslaniu formularza zwracany jest identyfikator dla usera w stronie przegladarki, aby sobie to zanotowac. Wtedy mozna np dac request maila wg tego identyfikatora, jakby pierwszy nie doszedl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsychoX Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 Oby więcej takich konkursów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba09 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 konkurs super nie moge się doczekać wyników Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...