peleek Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Witam wszystkich. Moja jednostka to:Procesor: AMD Athlon x2 7750Karta Graficzna: GeForce 9600GT RAM: 4GB Płyta Główna: Gigabyte m52l-s3pZasilacz: Chieftec 400WGłównie interesuje mnie granie w nowsze gry na średnich detalach co najmniej. Zastanawiam się czy mój procesor da radę, jeśli wymieniłbym samą kartę graficzną?(zastanawiałem się nad radeonem 7770HD) I oczywiście czy płyta główna nie podlega wymianie? Mój budżet to około 400zł. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 (edytowane) Tu nie ma co upgradeować. Cały zestaw jest do wymiany jeśli myślisz o nowszych grach nawet na LOW. Edytowane 26 Maja 2013 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peleek Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Okej, dziękuję bardzo, czyli proponujesz sprzedać ten zestaw i kupić poprostu coś konkretnego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XarduneK Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 To najlepsze wyjście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal321 Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 szkoda kasy pakować w ten sprzęt sprzedaj i kup coś nowego jak ci radzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 btw - z jaką grą masz problem na tym sprzęcie ? na 9600GT pograsz właściwie w każdy nowy tytuł (bez wodotrysków ofc i nie 1080p) CPU tylko troche odstaje, ale ofc nie warto nic inwestować w tą platformę - tylko składać od nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peleek Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 btw - z jaką grą masz problem na tym sprzęcie ? na 9600GT pograsz właściwie w każdy nowy tytuł (bez wodotrysków ofc i nie 1080p) CPU tylko troche odstaje, ale ofc nie warto nic inwestować w tą platformę - tylko składać od nowa. Mam problem z pewnym mmo- Dragons Prophet. Dziękuję bardzo za porady, pewnie się do nich zastosuję :) A orientujecie się może ile mógłbym dostać za ten sprzęt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XarduneK Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Dragons Prophet jest w fazie bety... więc dlatego masz problemy. Pracują jeszcze nad optymalizacja. Ile dostaniesz to się nie orientuje. Zależy czy wliczasz w to system który jest zainstalowany czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Wejdź na allegro, sprawdź średnie ceny wszystkich podzespołów, które chcesz sprzedać i od całości odejmij 10%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...