Marcin Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zachęcam do obejrzenia filmu przezentującego nowego Maca. Pare ciekawych rozwiązań jak na przykład: nowy power mac będzie miał 2 64bitowe 2Ghz procesory PowerPC 8O. FILM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 mozesz napisac cos wiecej bo jestem modemiarz i raczej obejrzenie filmu mi nie wchodzi :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 http://www.theregister.co.uk/content/39/31331.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 No i prosze, wszyscy czekaja na Hammera a Motorolla sobie bez wiekszej afery wprowadza procki 64 bit ;) Czekam na filmik, mam nadzieje ze fajny design bedzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 IBM a nie motorola :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 ;) Zawsze myslalem ze wszystkie procki do MAC'ow produkowala motorolla. Zawsze sie czlowiek czegos nauczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Tam [gluteus maximus] :( Bez mojego zew ip wszystko działa gowniano, wiec filmiku sobie nei obejrzałem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 cena $2,999.00 :roll: lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 jak to nie motorola!!! jestem na modemie, wiec nie chce sprawdzac, ale procki g3, g4 wiec pewnie i g5 robila od zawsze Motorola! Chyba ze ibm je wykupil. A design troche uproszczony w porownaniu do g4, wiecej prostych linii, chociaz charakterystyczne podstawki na gorze i na dole zostaly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 No nie motorola, bo procka wyprodukował IBM :) Design mimo że prostszy, jest IMO bardziej elegancki - coraz bardziej to kompa przypomina a coraz mniej toster. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 to ciekawe :) czyli ibm wyprodukowal procka, ale zaprojektowala go chyba motorola? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Z tego filmu wynika, ze jednak IBM od początku do końca go zrobił i mają już prototypy następnej generacji PowerPC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Procesor wyprodukowal IBM. Do tej pory robila to motorolla nie wiem czy brali udzial oni w pracach projektowych tego G5 ale watpie skoro Ibm zainwestowal 3 miliardy $ w nowa linie produkcyjna ( a raczej chyba fabryke cala ). Choc moge sie mylic. Jednak problemem moze byc cena tego cacka no i ceny oprogramowania bo zeby w pełni wykozystac ta moc to musi byc juz program napisany pod 64 bity. Profesjonalisci napewno go kupia bo tylko im potrzebna taka moc do domu to nie ma sensu kupowac takiego sprzetu. Ciekaw jestem czy jest taki cichy jak mowia pracownicy apple bo z G4 byly duze problemy. Klijenci sie skarzyli nawet byla akcja wymiany wentylkow i zasilek. Okaze sie w praniu. Jesli wiezyc testom to Apple zrobil naprawde pozadny sprzet do wszelkiego rodzaju zastosowan profesjonalnych. Do tej pory mieli dosyc mocna pozycje w tym sektorze ( tj. grafika, muzyka, poligrafia, prasa ) moim zdaniem ich pozycja sie znacznie umocni. Ale Aplle raczej nie zagrozi Sgi ktory na rynku grafiki, medycyny, badan naukowch, i wielu innych wiedzie prym. Choc czasem moze sie zdazyc ze w pewnych czesciach rynku bedize bardziej popularny ze wzgledu na cene bo Sgi kosztuje mase kaski. Ps. Alem sie rozpisal :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...