fazio Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 witam jestem poczatkujacym w moddingu czy moglby ktos zwas powiedziec mi co mozna zrobic z obudowy typu JOY? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 hm w sumie to wszystko i nic :) wszystko zalezy od TWOJEGO pomyslu upodoban zdolnosci i bla bla bla ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 witam jestem poczatkujacym w moddingu czy moglby ktos zwas powiedziec mi co mozna zrobic z obudowy typu JOY? :roll: pokaz jaktoto wyglada .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazio Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 obudowa atx ztakim zaokragleniem na dole z niebieskim przciskiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Daj zdjecia, to pomyslimy :D. Duzo zalezy od tego jakie srodki mozesz przeznaczyc na moda (srodki- czyt. kasa + czas + narzedzia +talent :) ). P.S Lol B3T0N niezly awat :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazio Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 poczekam na kolesia i zrobie zdjatko :) narazie jest srebna kasa hmmm nie wliczajac zimnych katod ani neonow bo muszem przerobic uzadzonko do sprawdzania fufu z mojej starej z kiosku :) fajne uzadzonko mala jarzyniowka uv :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 zapodaj zdjęcie to sie coś wykombionuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Jak dasz zdjecia, to moge rzucic wyidealizowany szkic twojej zmodowanej budy. Na razie sie wstrzymuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 IMHO JOY to taka najbardziej standardowa z obudow - kiedys wszyscy dawali takie - sam mam gdzies taka na szafie :) biala z duzym eliptycznym przyciskiem w kolorze blue :) i mniejszym resetem ponizej (chyba po prawej stronie) popraw mniejak sie myle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 obudowa atx ztakim zaokragleniem na dole z niebieskim przciskiem chodzi ci o to ?? a nawet jesli nie o to chodzi - to z kazda obudowa mozesz powyczyniac cuda, pomalowac, wyciac okno, zamienic ten brzydki przedni plastikowy panel na cos ladniejszego, wstawic LCD (taki z allegor za kilkanascie zł). itd, itd.... poprzegladaj galerie w sieci co ludzie porobili z swoimi budami i cos sobie wybierz. a potem to zrob :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aprox Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 też mam taka gdzieś w szfie, ale At a nie atx. Ale że jestem również początkujacy to może i odniej zaczne. Problem jest z wycięciem w mojej okna bo nie zdejmuje sie w niej boków osobno tylko cała pokrywe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazio Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 wlasnie to tak obudowa :) wiec co z tym szkicem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Niewiele moglem zrobic w pospiechu. Druga sprawa to ze niezbyt dobrze rysuje na kompie mysza :) Efekt: Nie zrobilem jeszcze na rysunku wentylatora na przednim panelu (teraz mi przyszedl do glowy), i jeszcze paru drobiazgow. Kolor budy- proponowalbym albo metalik jakis ciemny (dalem zielony :D), albo matowy lakier (czarny najlepiej) Podswietlenie: przod- wentylator 80mm swiecacy, ledy (wyciete otwory na dole obudowy, w tym "uskoku") wnetrze budy- katoda, wentylatory, ledy? Nie wiem. Ja bym kombinowal z ledami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Na takiej obudowie jest duże pole do popisu! ;) Gorzej gdyby to była Baby ATX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazio Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 tez tak myslalem myslalem z ledami na dle ale to nie wszystko :) ale z gooory wielkie dzieki za wszystko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazio Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 a moze jeszcze jedna rada co moge zrobic z zasilaczem bo lezy mi centralnie na coooolereeeeeeem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazio Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 a moze jeszcze jedna rada co moge zrobic z zasilaczem bo lezy mi centralnie na coooolereeeeeeem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 zasilki w takiej malej budzie to za bardzo nie ma gdzie wje.ac a poza tym kabel zasilajacy mobo (ATX) jest przewaznie qrewsko krootki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 zasilki w takiej malej budzie to za bardzo nie ma gdzie wje.ac a poza tym kabel zasilajacy mobo (ATX) jest przewaznie qrewsko krootki Racja. Kumpel ma identyczną budę, proca na przejściówce (slot1) i uroczo się grzeją obok siebie :? Chciałem mu wywalić zasiłkę poza budę, ale kable są tak krótkie, że nie ma szans- nawet te do zasilania HD/CD nie sięgają :( Trza by je albo sztukować (robota głupiego, bo jest ich rochę), albo kupić np fortronika FSP250 od Haszyda na Allegro, one mają dłuugie kabelki i nie kosztują dużo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 A ja mysle o czyms innym- nie wywalac calego zasilacza za bude, tylko wycicac z tylu obudowy otwor wielkosci zasilacza, i przesunac go tak, zeby wystawal troche za bude (okolo 5-10 cm- nie wiem na ile kable pozwola). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazio Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 a moglbys jakiegos skica rysnac mniej wiecej ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Szkic Zasilacz do obudowy mozna przykrecic na kontownikach, mysle ze w ten sposob bedzie na tyle odsuniety od innych "sprzetow", ze nie bedzie przeszkadzac, a kable dostana. Ewentualnie- mozna sprobowac przesunac w bok (jeszcze nie probowalem, ale teoretycznie mozliwe). P.S. Robilem na pospiech w Corelu. Wybaczcie brak odwzorowania szczegolow (sledzie, srobki, kable, itp.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazio Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 w sumie dobra idea :) hmm :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazio Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 a eszcze jedno da sie zrobic LCD z siemensa s26? tam ma wyswietlacz LCD:) jak sie da prosilbym schemacik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Na takiej obudowie jest duże pole do popisu! ;) Gorzej gdyby to była Baby ATX :):lol: Siakis nowy standard? Chyba miales na mysli BabyAT :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...