sam_sung Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 czy istnieje taki myk jak w przypadku gf2 i wyzszych przerobienie na Quadro tylko ze w przypadku rivy tnt :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 czy istnieje taki myk jak w przypadku gf2 i wyzszych przerobienie na Quadro tylko ze w przypadku rivy tnt :?: :?: :?:Możliwość jest. Sam sie oto kiedys pytałem ale po co ci wydajnośc kart typu Q... jest mniejsza w DX i glide niz kart normalnych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 No sorry ale po przerobce mojego gf-a wynik w 3dmarku wzrosl o 300 pkt. za darmo. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 czy istnieje taki myk jak w przypadku gf2 i wyzszych przerobienie na Quadro tylko ze w przypadku rivy tnt :?: :?: :?:Możliwość jest. Sam sie oto kiedys pytałem ale po co ci wydajnośc kart typu Q... jest mniejsza w DX i glide niz kart normalnych W sumie masz rację z jednym małym "ale" TNT nie obsługuje GLIDE ;) (to tak na marginesie) jedynie co - to OpenGL ale w tym przypadku (testowane na mojej karcie) - wydajność czasem wzrasta o ponad 200% (specviperf), czasem o kilkadziesiąt, średnio o 50% jest szybciej DX - średnio 10% wolniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 No sorry ale po przerobce mojego gf-a wynik w 3dmarku wzrosl o 300 pkt. za darmo. :lol: Hehehe... taaa... szczególnie, ze 3dmark to benchmark D3D a Quadro daje kopa OpenGL :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 wszystko da sie. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=201...ight=gf3+quadro http://dzikie.net/?mode=1&cel=quadro P.S. nieda sie tylko 2 rzeczy okopac sie w wodzie i przewinac helmu na lewa strone :? probowalem :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Hmm... a tak BTW to sam_sungowi chodzi chyba o przeróbke TNT na quadro, a tego sie nie da zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Sprobuj nic do stracenia tylko wgraj detonator max do 42.01 ja taki mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 TNT mialy swojego proff. odpowiednika OGL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 TNT mialy swojego proff. odpowiednika OGL. Tylko jak to sie nazywało? Bo raczej nie Quadro - one weszły razem z GF256 jak dobrze pamiętam i raczej te softmody na TNT nie będą działać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Hmm... a tak BTW to sam_sungowi chodzi chyba o przeróbke TNT na quadro, a tego sie nie da zrobić. nie wlasnie ( sorry pewnie moja wina ) , chodzilo mi o odpowiednika dla mojego TNT jak w przypadku GeForce 2 -- Quadro 2 mx ( czy jakos tak ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...