B@CA Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Dobra zaczeły sie wakacje 8) wiec mozna siedzies i grac na lanie itp. ale dobiero sie zaczeły, a mi brak pomysłów aby sobie popykac do pózna w nocy :wink: Bym był wdzieczny abyscie napisali mi kilka fajnych propozycji gier :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 shogo, urban terror, cs, ut, ut2003, fifa, nba live, starcraft, warcraft3 dlugo by wymieniac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Tutaj masz całą składnicę gierek www.the-underdogs.org I wyszukiwarkę www.freeoldies.com Miłego grania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Starcraft i Counter-Strike..... Te dwie gry rzadza na zawsze.... :P Mozna grac w nieskonczonosc.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 ja proponuje warcrafta3 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 hmmm a moze przechodzenie diablo (1) na czas w kilka osob ? kiedys tak gralem :D oczywiscie c-s 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@CA Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 wy pewnie sie lepiej znacie !! zawsze lubiłełem pograc w heros czy mozna grac w niego przez siec ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Polecam przygody Koziołka matołka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Polecam przygody Koziołka matołka :lol:czy aby nie za drastyczne jak na poczatkujacego Tweakera ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Ja tam przez okrągły rok naparzam w Soldier Of Fortune II Double Helix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 wy pewnie sie lepiej znacie !! zawsze lubiłełem pograc w heros czy mozna grac w niego przez siec ?? Pewnie że morzna tylko wiesz jak zagracie na powyżej 3 osób to szybko nie skończycie grać. Bo wyszycy naraz niemogą grać czekasz aż przyjdzie na ceibie kolej. Tam jak w multi na jednym kompie tylko że każdy siedzi u sibie przed kompem : ) Pozdrawiam PS. Tesh lubie Herosa a w szczególności 3 + dodatki !! 4 śmierdzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@CA Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 wy pewnie sie lepiej znacie !! zawsze lubiłełem pograc w heros czy mozna grac w niego przez siec ?? Pewnie że morzna tylko wiesz jak zagracie na powyżej 3 osób to szybko nie skończycie grać. Bo wyszycy naraz niemogą grać czekasz aż przyjdzie na ceibie kolej. Tam jak w multi na jednym kompie tylko że każdy siedzi u sibie przed kompem : ) Pozdrawiam PS. Tesh lubie Herosa a w szczególności 3 + dodatki !! 4 śmierdzi zgadzam sie 4 to konkretny syf i smrud !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Ja tam polece grać w FPP/TPP lub RTS, z racji że akcja jest non stop. Im więcej ludzi w grach turowych, tym mniejsza rozrywka. (moim zadniem) Można zagrać np. Conter-Strike Warcraft3 MOD :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 <- <- <<-- Patrz rysunek obok :) <- <- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Z tego co zauwazylem albo wlasnie nie zauwazylem nie wymieniliscie MOHAA !! A ono rulezuuuje u mnie w sieci...:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Colin itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 fifa, ut, q3, w3, starcraft, c&c:generals, cs, nfs. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Ja ostatnio zaczolem w Return To Castle Wolfenstein: Enemy Territor bardzo kurcze jego przyjemna gra i co najwazniejsze za friko do sciagniecia. Instalka 250 mb. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Ja ostatnio zaczolem w Return To Castle Wolfenstein: Enemy Territor bardzo kurcze jego przyjemna gra i co najwazniejsze za friko do sciagniecia. Instalka 250 mb. :wink:Jak za friko to zapodaj linka :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 CS, SC, UT, UT2003, C&C:G, WC3, RTCW ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 CS, SC, UT, UT2003, C&C:G, WC3, RTCW popieram szkoda że w Colin3 nie ma multiplayera :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Jak za friko to zapodaj linka :D. A prosze bardzo sznureczek do wersji pod [brzydkie określenie na linuksa]a i dla windy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Americas Army gra typowo netowa ----- POLECAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Americas Army gra typowo netowa ----- POLECAM Zapomniałeś dodać, że jej główną zaletą jest to, że jest zupełnie darmowa :) i do tego grafika stoi na wysokim poziomie. No i ten realizm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Americas Army gra typowo netowa ----- POLECAM Zapomniałeś dodać, że jej główną zaletą jest to, że jest zupełnie darmowa :) i do tego grafika stoi na wysokim poziomie. No i ten realizm. To krotkie zdanko kosztowało mnie 10 min wklepywania po pijaku :lol: , wiec nie chcialem sie rozpisywac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 wy pewnie sie lepiej znacie !! zawsze lubiłełem pograc w heros czy mozna grac w niego przez siec ?? Pewnie że morzna tylko wiesz jak zagracie na powyżej 3 osób to szybko nie skończycie grać. Bo wyszycy naraz niemogą grać czekasz aż przyjdzie na ceibie kolej. Tam jak w multi na jednym kompie tylko że każdy siedzi u sibie przed kompem : ) Pozdrawiam PS. Tesh lubie Herosa a w szczególności 3 + dodatki !! 4 śmierdzi Yesss, Heroes3+Armageddon Blade+Shadow of Death przez LAN to jest to! Ale przy więcej niż 3 osobach to już nie gra, bo kolejki trwają po 20 minut iwięcej. Ale ta gierka nie umrze nigdy. Heroes 4 to dno :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Only CS :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: koham ta giere :oops: :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Ja ostatnio zaczolem w Return To Castle Wolfenstein: Enemy Territor bardzo kurcze jego przyjemna gra i co najwazniejsze za friko do sciagniecia. Instalka 250 mb. :wink:Jak za friko to zapodaj linka :D. jezuuuuuu juz dawno o tym bylo z linkami ... obudziliscie sie z lapami w nocnikach ...... co ja mowie w sedesach :P pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Oczywiście CS i Duke Nuken 3D ( książe żądzi ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...