AlcatrazX Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Mam zamiar przesiąść się na nowe bebeszki i tu moja wątpliwość: Chcę kupić płytę MSI Z87-G45 gaming. Słyszałem wiele dobrego o karcie dźwiękowej na tej płycie głównej. Ale czy będzie lepsza od mojej karty PCi X-Fi gamer? Jakby co uzywam głośników Logitech G51. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Już jest wątek o x-fi, niepotrzebnie zakładasz nowy... btw nowe zintegrowane dźwiękówki grają całkiem znośnie o ile nie jesteś audio maniakiem (o audiofilach nie wspomnę). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlcatrazX Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Już jest wątek o x-fi, niepotrzebnie zakładasz nowy... btw nowe zintegrowane dźwiękówki grają całkiem znośnie o ile nie jesteś audio maniakiem (o audiofilach nie wspomnę). Faktycznie jest, sorki :) tam zagadam. Do usunięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...