berd5 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Potrzebuje pomocy w znalezieniu komputera. Potrzebuje samej jednostki Do grania w gry z ubiegłego i tego roku Przeznaczyć chce około 1400 zł Wolałbym aby części były nowe Nie będę podkręcał podzespołów 1680x1050 (taki mam maksymalną rozdzielczość) może być w mniejszej Mieszkam w Polsce tylko HDD sata II 500Gb Sklep jest mi obojętny Windows 7 Wydaje mi się że wszystko jest do zrobienia bo kolega kupił (wydal około 2,5 tys.) około 4 lata temu komputer i do teraz działają mu najnowsze gry na najwyższych detalach Proszę o pomoc i porady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Czytałeś przyklejony wyżej temat nt. polecanych zestawów . Ten zestaw : http://www.morele.net/inventory/info/nI5oWN/ + SPC Brutus M23 i powinno być OK . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...