Wolbii Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Witam Serdecznie mam dylemat. Chcę dokupić do mojego zestawu kartę graficzną. Mój Zestaw to: Płyta Główna Asus M4A89GTD PROUSB3 Procesor Amd Phenom x4 955 Pamięć 2x 4 gb Kingston Hyperx Dysk 1 TB Hdd Pamięć do tej pory była zintegrowana z płytą główną. Mam możliwość kupić kartę graficzną : ASUS GeForce GTX 550Ti 1024MB DDR5 192bit DVI za 300 złZastanawiam się jednak czy wystarczy mi ona, lubię czasami pograć i chciałbym kupić kartę żeby mi gierki jakoś śmigały w miarę płynnie te nowsze, czy lepiej dołożyć trochę kasy i kupić coś innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolbii Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Nie ten przedział cenowy max w granincach 450 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 HD7790, jaki masz zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolbii Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Chiefteca 500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Z nowych do 500 PLN zostaje tylko HD 7790 - sam zdecyduj jakie: http://www.purepc.pl/karty_graficzne/test_radeon_hd_7790_przeglad_modeli_niereferencyjnych Osobiście brałbym albo najtańsze MSI, albo Sapphire. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...