WOOJTAS Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Jakiś fajny motor strary motor oczywiscie cena tak do 500zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Przenieś się łaskawie na forum kup/sprzedaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Przenieś się łaskawie na forum kup/sprzedaj. Niekoniecznie. Kto tam będzie szukał/zamieszczał ofert/oferty, jakie interesują kolegę ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Z main strony forum: Kupie Oferty kupna Za umieszczenie reklamy gdzie indziej ban bez patrzenia To chyba wyjaśnia sprawę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 http://www.gratka.pl/moto/szukaj_f.phtml?i...id_podrubryka=3 http://www.allegro.pl/showcat.php?id=5557 http://www.trader.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zajrzyj na Allegro i poszukaj Eizo F56 - podobno świetne monitory :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zajrzyj na Allegro i poszukaj Eizo F56 - podobno świetne monitory :) Mu chodzi o motor !!! :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 chodzi o jakas pzl'ke, wsk'e, jawe ? czy cos mlodszego/starszego jakie marki, krajowe czy zagraniczne ? bo tak troche malo sprecyzowane to twoje pytanie. to tak jakbym zapytal : czy ma ktos do sprzedania fajny stary samochod. rozpietosc od syreny 105 bosto do np. atlantica ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 tak przy okazji polecam kupić jaki motorower albo same papiery( przy motorowerze nie trza jeździć na przeglądy) i opłacić, zarejestrować itp., ponieważ : bardzo małe opłaty, a zniżki lecą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zajrzyj na Allegro i poszukaj Eizo F56 - podobno świetne monitory :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zajrzyj na Allegro i poszukaj Eizo F56 - podobno świetne monitory :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Buahahaha, no rzeczywiście... :lol: Co ten komputer robi z człowieka :lol: Dobra, nie szukaj na Allegro tych Eizo :lol: :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Z main strony forum: Kupie Oferty kupna Za umieszczenie reklamy gdzie indziej ban bez patrzenia To chyba wyjaśnia sprawę. sorry ale bede cie nekal - moj guru nie moge sie powstrzymac widzc jak rozstawiasz ludzi po kontach szczegolnie na forum o linuksie - jak bys sie nie domyslil chodzi o czesci komputerowe - o reklamowanie tego a nie o to ze ktos chce kupic motor - jak dla mnie to jest idealny temat na osla bo nie zwiazany z komputerami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Żebym ja cię nie ponękał trochę ;> A zasady pewne są żeby porządek był. Poza tym nie napisałem mu jeszcze, żeby wyszedł ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Żebym ja cię nie ponękał trochę ;> A zasady pewne są żeby porządek był. Poza tym nie napisałem mu jeszcze, żeby wyszedł ;]w moderatora czy admina sie bawi kolega ?? hehe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Żebym ja cię nie ponękał trochę ;> A zasady pewne są żeby porządek był. Poza tym nie napisałem mu jeszcze, żeby wyszedł ;]8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOOJTAS Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 No to pytam jeszcze raz czy ma ktoś moze jakis dobry starszy motor do sprzeania np. Wsk albo Shl moze byc jeszcze no nie wiem propnujcie jeszcze cos. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...