podkowaxd Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2013 Witam.Proszę o sprawdzenie poprawności zestawu ktory złożylem.Nie jestem pewny co do obudowy, czy wszystko będzie pasować.LinkDo tego juz wcześniej zakupiłem na promocji kartę graficzną MSI 660ti OC.Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2013 Praktycznie taką samą bazę masz w linku z Zestawów - 3k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
podkowaxd Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2013 tak, oczywiście sugerowałem się artykułami nt. zestawów wychodzących co miesiąc, ale chciałbym się dowiedzieć więcej na temat obudowy którą wybrałem bo nie wiele informacji można o niej znaleźć, a jak na 1x 3.0 USB i kilka wentylatorów w środku to cena jest dość atrakcyjna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2013 Sama obudowa IMHO mikroskopijna i może mieć problemy z chłodzeniem CPU o wysokości 160mm. Będziesz musiał szukać chłodzenia poziomego jak box zacznie Cię denerwować. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
podkowaxd Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2013 To jaką TANIĄ obudowe polecasz do tego zestawu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2013 Taniej? Żadnej. Bo realnie trzeba wydać ponad 170PLN aby mieć obudowę która po wsadzeniu wszystkich gratów nie będzie trzeszczeć i skrzypieć przy pracujących HDD/napędach. W której sprzęt po 1mc nie będzie wyglądać jak po burzy piaskowej zbierając cały kurz w sobie. No i oczywiście pozostaje kwestia gustu bo niektórym podoba się Z9 Zalmana a innym M23 SilentiumPC. A sam posiadam Fractala ARC Midi. Wierz mi - filtry bardzo ułatwiają życie mając więcej niż 4 wentylatory w obudowie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
podkowaxd Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2013 Przekonałeś mnie do wybrania czegoś droższego.Kupiłem zestaw z Obudowa Zalman Z9 PLUS za 204zł.Dziękuję za pomoc.Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...