l3ave Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2013 Cześć potrzebuję w miarę taniej myszki do kwoty 150 zł. Jestem osobą leworęczną i w tej oto dłoni trzymam gryzonia. Potrzebuję myszki do gier więc fajnie by było mieć pod lewy kciukiem jakieś dodatkowe przyciski. Moja obecna mysz Roccat Kova powoli umiera więc rozglądam się za nową. W swoim życiu miałem już kilka symetrycznych myszy ale przez ostatnie 3 lata właśnie tego Roccata więc obecnie nie orientuję się "co w trawie piszczy". Dodam, że mam wielki dłonie i mysz trzymam cała łapą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2013 Gigabyte Thor, Steelseries Sensei RAW, ponownie Roccat Kova (no chyba, że coś Ci w nim nie pasi...). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l3ave Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2013 (edytowane) z tym Roccatem nie narzekam 3 lata wytrzymał choć spróbowałbym czegoś innego. Poza tym ten Gigabyte jest tylko symetryczny ale przyciski są tylko pod prawy kciuk a pod lewy nie ma :( Edytowane 24 Września 2013 przez l3ave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2013 Mozliwe, ze przekroczy troche budzet, ale jest jeszcze Razer Deathadder http://www.razerzone.com/gaming-mice/razer-deathadder-left-hand-edition/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l3ave Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2013 70 zł droższy niż mój budżet i do tego przesyłka :( nie uśmiecha mi to. Leworęczni traktowani są po macoszemu. Byłbym praworęczny kupiłbym jakiegoś budżetowego a4 techa lub inne ustrojstwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2013 http://allegro.pl/mysz-razer-deathadder-respawn-left-hand-edition-i3539472747.html Coprawda nadal 70zl drozej, ale niestety nie ma zbyt duzego wyboru dla osob leworecznych :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l3ave Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2013 zdecyduję się chyba na tą steelseries sensei RAW bo widzę, że jest symetryczna i ma po dwa przyciski dodatkowe z każdej strony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2013 RAW jest świetny. Tylko kup wersję rubberized - przyjemny w dotyku gumowany plastik. O wiele lepsza opcja od świecącego w wersji glossy ;) Tapatalk 4 @ SGS 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2013 Kolega w pracy ma Senseia metal (nie raw chyba) i jest bardzo fajny, ma nawet wyswietlacz pod spodem myszy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 RAW to obciety sensei. Nie ma właśnie wyświetlacza, ale jest tańszy o 100 zł ;P Tapatalk 4 @ SGS 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...