sosuruk Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 Czołem, Przymierzam się do zakupu monitora - rzecz w tym, że guzik o nich wiem. Jako, że nie jestem leniem chciałbym trochę zgłębić temat. Na początek rzuciłem się na parę artykułów, ale mam problem z oceną ich rzetelności. Dlatego zwracam się z taką prośbą i pytaniem: jakie polecalibyście materiały do przeczytania, które pozwoliłyby mi na zdobycie na tyle solidnych podstaw w temacie, aby móc samemu ustalić po pierwsze: czego tak naprawdę potrzebuję, po drugie: czy nikt nie próbuje wcisnąć mi kaszany. Oczywiście, najmilej widziane materiały dostępne za free. Podobnie jeżeli ktoś mógłby polecić dobre pozycje z zakresu, już dalej idąc, architektury komputerów to też będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Wszystkich! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 Z polskich serwisów zajrzyj na mva.pl. Z zagranicznych polecam tftcentral.co.uk i prad.de Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...