legenyes Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 w poszukiwaniu najlepszej myszki bezprzewodowej z wysokim dpi ktorej bede używał na różnych powierzchniach ( kanapa, krzesło) , najwazniejsze priorytety to szybkość i precyzja z minimalnie większym naciskiem na precyzje. SAITEK R.A.T. 9 (D20-CCB43709) Razer Mamba Logitech G700 którą byście polecili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Sensor laserowy nadaje się do twardych i gładkich powierzchni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legenyes Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 nie pytalem o sensor tylko o myszki spośród tych trzech;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 A ja chcę byś zrozumiał jakim błędem jest łączenie laserowego sensora z powierzchniami na jakich chcesz używać myszkę. Poza tym wysoka precyzja np. celowania nie ma nic wspólnego z wysokim DPI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legenyes Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 A ja chcę byś zrozumiał jakim błędem jest łączenie laserowego sensora z powierzchniami na jakich chcesz używać myszkę. Poza tym wysoka precyzja np. celowania nie ma nic wspólnego z wysokim DPI. przepraszam cie bardzo ale razer mamba posiada optyczny i laserowy http://bestgamingmouseadvisor.com/the-best-wireless-gaming-mouse/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 No to już wiesz co wybrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...