Tom Ha Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Niedawno stałem się "szczęśliwym" posiadaczem w/w monitora i po jego podłączeniu okazało się, że prawdopodobnie mam walnięty kabel DVI-D (kolorowy, pikselowy "kosmos" na ekranie) - po przełączeniu na VGA wszystko gra, jednak nie idzie osiągnąc maksimum możliwości tego ekranu i zamiast cieszyć się rozdzielczoścą 2560 x 1440, muszę zadowolić się jeno 2048 x 1152 ;DJako, że ze sprzedawcą nie idzie się chwilowo skontaktować, a ja chciałbym się upewnić, że to tylko o kabel chodzi, to chciałbym zakupić taki kabel, w celu sprawdzenia czy o to kaman i teraz powstaje pytanko - jaki kabel wybrać i najlepiej skąd, bo część ofert (DVI-D(24+1)) ma w opisie, że kabel obsługuje niższe rozdzielczości, np. 2048x1536 Z góry dzięki za odpowiedzi / linki i Pozdrawiam!Tom Ha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Dowolny DVI-D (24+1). Spokojnie przeniesie i większe rozdzielczości. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 OK, dzięki, zatem maszruję do (e) sklepu :)Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Zapoznaj się też z tym http://forum.purepc.pl/topic/355026-jaki-komputer-dla-kobiety/?do=findComment&comment=3837479 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Zapoznaj się też z tym http://forum.purepc.pl/topic/355026-jaki-komputer-dla-kobiety/?do=findComment&comment=3837479 OK, przeczytane ;> ThX! Pozdrawiam! Tom Ha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...