Zimnafuzja Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2013 A więc... włączam jakiś folder [np. z muzyką] i chcę zmienić nazwę danego utworu, ładuje się ten pasek: Ładuje się tak z 15-20 sekund, co jest dosyć uciążliwe. Tak też się dzieje, gdy pobieram jakiś utwór i chcę go zapisać do tego folderu. Windowsa 8 [dokładniej jest to Windows 8.1] mam od niedawna, także nie mam pojęcia, czy to normalne czy może da się z tym coś zrobić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zapewne jakaś genialna wtyczka/rozszerzenie systemu skanuje właściwości plików. Na początek Total Commander, widok plików ukrytych i usuwasz z tego folderu wszystkie ukryte pliki. Jak nie pomoże, to AlternateStreamView i wywalasz strumienie. Jak nadal nie pomoże, to sprawdzasz, która z aplikacji ma wtyczkę wyświetlającą dodatkowe informacje o plikach multimedialnych (może to być jakiś odtwarzacz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimnafuzja Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2013 Nie ma ukrytych plików. Te strumienie powywalane, a z trzecim nie mam pojęcia o co chodzi. Foldery wciąż wolno się ładują... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2013 Folder > PPM > Właściwości > Dostosowywanie > Optymalizuj ten folder dla: Pewnie masz muzyka, daj elementy ogólne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazzyIwan Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2013 Kiedyś podobnie zachowywał mi się 4 letni dysk podłączony pod sata2... Autorze postu, napisz czy problem rozwiązany czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...