Napiecie Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2013 Mam problem z ta pompka wersja z potencjometrem laing d5vario.Dokładnie z startowaniem pompki.Po podłączeniu pod 12v z zasilacza czasami ruszy normalnie, czasami tylko wirnik drgnie i nic dalej, czasami wystarczy w pompkę lekko puknąć i działa normalnie.Jak już wystartuje to nie ma z nią żadnych problemów.Miał ktoś podobny problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2013 (edytowane) Miałem podobnie ze swoją DDC+. Z czasem było coraz gorzej, aż w końcu padła cała pompka. Problemem u mnie było przegrzewanie się sterownika. Top masz standardowy, czy dorabiany? Edytowane 28 Grudnia 2013 przez Dammeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napiecie Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2013 narazie nie mam zadnego topu, to byly proby tylko "na sucho" na chwilke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2013 Tych pomp się nie próbuje na sucho. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...