topek5834 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Witam chcialbym wymienic pare czesci w komputerze, moj problem to niski budrzet okolo 500zlchodzi mi o wymiane grafiki, dokupienie pamięci, wymiane procesora, oraz dokupienie dysku.moje aktualne parametry to:Procesor: AMD Athlon™ 64 Processor 3200+ 2.00 GHzPamięc RAM: 1gb DDR2Grafika: NVIDA GeForce 7050 RV / NVIDIA nForce 630aDysk : 80GB (SAMSUNG HD080HJ ATA Device)Płyta Głowna: asus m2n-vm dvi zasilacz 380WFundusz jakim dysponuje tookolo 500PLNMoże coś polecicie. Z góry dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocketv78 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 500 złotych nie wystarczy ci na kartę graficzną, dysk, pamięć i procesor. Na twoim miejscu pozbierałbym trochę więcej pieniędzy i kupił nowego peceta. Napisz też, czy na komputerze oglądasz filmy/pracujesz w office, czy chciałbyś też pograć w gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 a myslałem, ze problemem jest ortografia ;) jedyne sluszne i rozsadne wyjscie to http://www.morele.net/inventory/info/wQpf5R/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topek5834 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 (edytowane) NA komputerze robie grafike programem Photoshop, narazie cs2 ale chcialbym usiasc na nowsza wersjo chociazby na cs5A co myslicie o propozycji Yogi311 czy warto taki zestaw kupic? Edytowane 29 Grudnia 2013 przez topek5834 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Chyba jedyne rozsądne wyjście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Jaki dokładnie masz zasilacz? Masz zamiar w coś grać na tym komputerze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 380W to może być jakiś Antec albo Raidmax. @andrew w tej cenie i tak raczej nie ma co myśleć o jakiejś dedykowanej grafice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topek5834 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Jaki dokładnie masz zasilacz? Masz zamiar w coś grać na tym komputerze? Nie wiem jaki dokladnie zasilacz musialbym kompa rozkrecic i zobaczyc. A co do gier to chyba jak kazdy czasami sobie odpale jakas gre, minecrafta na słabych ustawieniach, czasami mam ochote na mafie 2 gta 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocketv78 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 Yogi dał ci dobry zestaw. Zintegrowana karta w intelu da ci na ustawieniach niskich/średnich ~30FPS. Dedykowana karta podwyższy koszt zestawu o ~400zł, więc nie na twój budżet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...