Poprostu_Michał Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2014 Witam, chciałbym aby ktoś z was który sie na tym zna rozpisał mi częsci do złożenia kompa. odrazu mówie jeste zielony w tych tematach komp ma mi służyć do gier oraz polecenie strony z kupnem częsci i montażu :) Dziękuje i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sturmovik Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2014 Te 1500 to na komputer, monitor, głośniki mysz klawiatura i Windows? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2014 http://www.purepc.pl/zestawy_komputerowe/jaki_komputer_kupic_zestawy_komputerowe_na_styczen_2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
10tolek Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2014 W Media też przeszukaj kompy. Może akurat znajdziesz coś ciekawszego jak mówisz, że jesteś zielony w tych tematach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2014 Na głowe upadłeś czy jeszcze nie wyzdrowiałeś po sylwestrze ? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygfryc Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2014 Stop gotowca z allegro, mediamarkt i podobnym nie słuchaj użytkownika "10tolek". 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechotnik Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2014 (edytowane) „Do gier” to za 1500 zł trudno coś sensownego złożyć. W polecanych zestawach masz za 1500 zł komp, ale do nowszych gier to on się średnio nadaje. Lepiej dorzuć trochę, kup konsolę i masz spokój na czas życia obecnego generacji. A cenami gier się nie przejmuj, kupuj używane i po przecenie. Zaraz mnie ktoś zbeszta, ale z takim budżetem w mojej ocenie lepiej kupić konsolę, nawet PS3 albo X360. Edytowane 2 Stycznia 2014 przez grzechotnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sturmovik Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2014 „Do gier” to za 1500 zł trudno coś sensownego złożyć. W polecanych zestawach masz za 1500 zł komp, ale do nowszych gier to on się średnio nadaje. Lepiej dorzuć trochę, kup konsolę i masz spokój na czas życia obecnego generacji. A cenami gier się nie przejmuj, kupuj używane i po przecenie. Zaraz mnie ktoś zbeszta, ale z takim budżetem w mojej ocenie lepiej kupić konsolę, nawet PS3 albo X360. Nie sądziłam iż to kiedyś napiszę, ale popieram pomysł konsolowy, chyba iż kolega gra w takie gry jak ja strategie czy symulatory. Takich gier nie ma na konsolach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocketv78 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2014 Tak jak mówią koledzy wyżej, lepiej trochę dołożyć, no chyba że grasz na na rozdzielczości 1280x720 lub niewiele większej. Albo kupić konsolę, jeżeli pad cię nie odstrasza (imo tym guanem nie da się celować ;P ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...