Gosu Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2014 Witam. Z racji tego iż zostałem oszukany przez morele.net (opisałem co i jak w tym temacie http://forum.purepc.pl/topic/357148-gigabyte-z87x-ud4h-szybkie-pytanie/ ) chciałbym nawiązać kontakt z ludźmi którzy również zostali podobnie potraktowani i chcą dochodzić swoich praw. Dodam również że mój kolega który zamawiał u nich ASUSA GTX 780 DC II również został nieźle zrobiony w bambuko. Otóż kartę dostał otworzoną, bez kodów na gry które miały być w zestawie. Kiedy napisał do morele w tej sprawie odpisano mu bezczelnie iż to on wyjął gry, sprzedał je i chce od nich WYŁUDZIĆ kolejne. Nie można tolerować takiego bandyctwa w biały dzień i równie białą noc, co za tym idzie .Działajmy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechotnik Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2014 Raz mi sprzedali zasilacz poserwisowy. Zorientowałem się, bo połówki zasilacza były w różnych odcieniach i naklejka producenta naruszona. Przyjęli zwrot bez słowa i wymienili, więc odpuściłem, teraz trochę żałuję. Twoja inicjatywa jest jak najbardziej słuszna, powodzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajayeti Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2014 (edytowane) Na pewno te gry były kiedyś w pudełkach, jeśli chodzi o serię 700? Jak dobrze pamiętam były to cyfrowe kody, przesyłane po zakupie. Edytowane 10 Stycznia 2014 przez eloprezio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2014 Gosu, żaden poziom frustracji nie zwalnia cię z przestrzegania zasad panujących na forum. http://forum.purepc.pl/topic/10429-oszusci-niesolidne-firmy-serwisy-sklepy/ MINI REGULAMIN DZIAŁU - PROSZĘ KONIECZNIE PRZECZYTAĆ ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...