Skocz do zawartości
maniek4115

komputer do 3200zl

Rekomendowane odpowiedzi

Planuje zaku kompytera do 3200zl.Komputer bendzie mi służył głownie do gier.

i w związku z tym mam pytanie czy zestaw który złożyłem bendzie dobry???

http://proline.pl/?id=shopkoszyk&1:KHX16C9B1BK2%2F8X;1:ST500LT012;1:GV-N760OC-2GD;1:MSI+B85-G43;1:CORE+I5-4570;1:DRW-24F1ST%2FBLK%2FB%2FAS;1:BQT+L8-CM+530W;1:SPC+FERA+2;1:ZAL+Z9+PLUS+BLACK;1:ZLOZENIE+5DNI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bendzie zły, ale bendzie lepszy jeśli zmienisz kilka części na inne.

Sprawdź w morele ile wyniesie Cię zestaw z GTX 770, tańszymi DDR3, zasilaczem za ~200zł lub mniej, płytą na H81/B85, dyskiem 500GB/1TB,. Reszta może być taka jak podałeś. Z chłodzenia procesora możesz zrezygnować. Oszczędzisz trochę na przesyłce i złożeniu komputera.

Jakbyś mógł przekroczyć budżet to można jeszcze pomyśleć nad SSD 120/128GB.

Edytowane przez andrew777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W morele masz taniej i w dodatku montaż za 1 zł .

Mój link 

R9 270X i SSD 128GB w 3 175 zł .

Ten sam zestaw z GTX770 od Palita , MSI H81M-P33 i Zalmanem Z9 kosztuje 3 293 zł , z Z9 Plus zestaw kosztuje ~50 zł więcej . 

Edytowane przez reyden

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja propozycja

http://www.morele.net/inventory/info/t63Ki/

3313 zł, jakbyś kupił tego Gigabyte'a GTX 770 ode mnie to masz 100 zł taniej czyli 3213 zł. Gigabyte ma najwydajniejsze chłodzenie i 3 lata gwarancji, Palit ma tylko 2 lata gwarancji. Nie dałem tam napędu DVD, jeśli masz stary na SATA to możesz go wykorzystać, jak nie masz to +60 zł do ceny zestawu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi