Skocz do zawartości
nadi

znowu gwarancja

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka mam płyte co w podpisie i nie działa na 133/133 proc ram (sdr-ram) natomiast w ddr jest luz i chciałbym ją oddać na gwarancje i płyte napewno wymienią bo z tego co się zorientowałem tego w żaden sposób nie da się naprawić . I wg prawa powinni mi dać taki sam model lecz działający ale takich modeli już niema czyli w moim rozumowaniu powinni mi oddać kasę dobrze mówię czy się mylę czekam na odpowiedzi?!?!?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka mam płyte co w podpisie i nie działa na 133/133 proc ram (sdr-ram) natomiast w ddr jest luz i chciałbym ją oddać na gwarancje i płyte napewno wymienią bo z tego co się zorientowałem tego w żaden sposób nie da się naprawić . I wg prawa powinni mi dać taki sam model lecz działający ale takich modeli już niema czyli w moim rozumowaniu powinni mi oddać kasę dobrze mówię czy się mylę czekam na odpowiedzi?!?!?

oni to oddaja do hurtowni, a jak hurtownia ma jeszcze takie mobo, to dostaniesz takiw mobo.

moga ci rowniez inne mobo zaproponowac....

jak reklamujesz dyzia np 20, a tkaich juz nie ma to daja 40 itp :D

jak ci zaproponuja l7s5a, to caluj po rekach ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jezeli kupowales w slu to zapomnij. to sa takie s<span style="color:red;">[ciach!]</span>iele w serwisie, ze az mi sie noz otwieral jak chodzilem. reklamowalem kilka razy mobo - msi na kt133, bo sie wywalalo przy instalasci sterow od via i ge force, pare razy jezdzila do serwisu i wracala nie naprawiana bo sprzet dobry. oddawalem ja jeszcze raz tylko co odebrana z serwisu, bez uszkodzen mechanicznych, koles poszedl z plyta na zaplecze, posiedzial tam chwile i powiedzial, ze nieprzyjmie bo plyta ma ucszkodzeniw mechaniczne -wygiety rog laminatu przy zlaczach ps/2. ja tego nie zrobilem, wiec sobie sami pomyslcie co to za firma, ktora niszczy sprzet, zeby nie spelniac roszczen gwarancyjnych.

naewt propozycje wymiany za doplata na cos innego nie skutkowaly.

PS. Pozdrow kierownika serwisu w SLu Pana Witolda :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A z pamięciami zalecanymi przez producenta też nie działa 133/133 - bo jeśli działa to gwarancji nie uznają :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi