Niemiec Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 czy znalazla by sie jakas dobra duszyczka, ktora zrobilaby mi banerek dla mojej stronki. Zbytnich wymagan nie mam, byle by bylo zwiazane z tematem strony. Prosze sie nie sugerowac obecnym wygladem bo bedzie on zmieniony mam nadzieje, ze na lepsze :) Zapraszam tez do klikania na banerek allegro znajdujacy sie w linkach. Prosze tez o sugestie co moge dodac na strone zwiazanego z podkrecaniem, chlodzeniem lub czyms innym. wszelkie propozycje beda rozpatrzone :D adres www.overclocking-guide.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 rozmiar / moze jak bede mial 2min to cos zrobie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Przykładowy baner wysłałem na PW 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 rozmiar to cos takiego jak ten mozilli na co na gorze forum sie pojawia. widzialem przyklad i mi sie podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 ponawiam swoja prosbe. czy znajdzie sie ktos kto mi zrobi banerek?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...