G73 Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2014 (edytowane) Witam. Mam problemik z zainstalowaniem oprogramowania Bloody 5. Wszystko pobrane z oficjalnej strony. Po instalacji wyrzuca błąd: File check errorSystem świeży. Win 7 HP 64b.Próbowałem z trybami zgodności ale bez zmian.Wysłane z mojego GT-I9300 Edytowane 13 Marca 2014 przez rrG73JH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2014 (edytowane) Zly temat, do usuniecia. Edytowane 14 Marca 2014 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2014 (edytowane) Zly temat, do usuniecia. Nie widzę u Ciebie rangi moderatora więc takie decyzje zostaw im. Zmieniłem chociaż nie wiem co się tobie nie podoba w "temacie". Edytowane 13 Marca 2014 przez rrG73JH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2014 Może kolega Aurora001 zwyczajnie pomylił tematy - każdemu może się zdarzyć . A co do problemu - error wyskakuje już w trakcie instalacji czy dopiero po ? Sprawdził bym system ( dysk , ram oraz same łącze ) pod kątem błędów CRC . Spróbuj pobrać ten program z innego źródła albo na innym kompie ( jakaś kafejka internetowa , komp w bibliotece lub w pracy etc. ) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) Witaj. Pobierałem z kilku źródeł, przenosiłem na pendrive, dysk przenośny itd.Oprogramowanie się instaluje, pliki są w program files ale po zakończeniu instalacji na ostatnim okienku gdzie jest komunikat o możliwości otwarcia softu po kliknięciu Finish wyrzuca właśnie ten błąd.Dziwne jest też to że w menu start jest folder Bloody 5 ale niestety pusty.Windows instalowałem niecały miesiąc temu. Dograłem tylko WOTa, antyvira comodo (który dodaje reguły do bloody) oraz firefoxa. Tutaj użytkownik ma ten sam problem: http://forum.benchmark.pl/topic/119078-myszka-a4tech-bloody-v2-problem-z-uruchomieniem-programu-bloody-5/ edt. Problem rozwiązany. Edytowane 15 Marca 2014 przez rrG73JH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielek1990 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 Witaj. Pobierałem z kilku źródeł, przenosiłem na pendrive, dysk przenośny itd. Oprogramowanie się instaluje, pliki są w program files ale po zakończeniu instalacji na ostatnim okienku gdzie jest komunikat o możliwości otwarcia softu po kliknięciu Finish wyrzuca właśnie ten błąd. Dziwne jest też to że w menu start jest folder Bloody 5 ale niestety pusty. Windows instalowałem niecały miesiąc temu. Dograłem tylko WOTa, antyvira comodo (który dodaje reguły do bloody) oraz firefoxa. Tutaj użytkownik ma ten sam problem: http://forum.benchmark.pl/topic/119078-myszka-a4tech-bloody-v2-problem-z-uruchomieniem-programu-bloody-5/ edt. Problem rozwiązany. Witaj! Jak żeś rozwiązał porblem z tym File check error ?? Pomóż :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...