tomasir Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Gdzie takowe są? Bowiem kolega chce sprzedać wysłużonego k6-2 350 na płytce atrenda + obudowa i zasilacz at. A chcę mu złożyć durona 600 z płytką pod ddr/sdr (by pamięci nie zmieniać). Jeśli ktoś zna jakieś adresy to prosze o podanie. Oczywiscie jeśli ktoś przypadkiem chce kupić ten sprzęt lub sprzedać wspomniany (duronik, płytka, zasilacz z budą atx) to prosze o kontakt. Z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Większe są na Filipa i na Dietla między Paulińską a Krakowską. Mniejszych też kilka znajdziesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Ja Ci poradze szczerze pewnego kolesia. Daje dużo(w porównaniu do komisów - komisy za mojego D800 + KT7ARaid + 256 133Mhz chcieli 200zł, on dał 300), przyjeżdża po towar, inaczej mówiąc żyć nie umierać :D Namiary zapodam jak jeszcze chcesz na priva :D Acha, najlepiej jest powysyłać maile do kilku Komisów coby porównać ile Ci dadzą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 "Kuźnia Komputerowa" Chłopaki są pewne. Mieści się to na ulicy Piłsudzkiego 17/5. Telefon 429-11-98, www.kuznia.pl Jak idziesz od cracovii, to po lewej stronie, zaraz za Drukarnią Narodową, taka wielka szara, blaszana brama, domofon. Jest tam taki midi tower AT za 20 zł. Jak mi go kupisz- zabije :lol: Hotkey, mogę też namiary na PW prosić? Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 tomasir jak Wam wycenią sprzęt to napisz gdzie i za ile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...