Niemiec Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 NVIDIA prawdopodobnie siłą uzyska zaprzestanie powstawania driverów od Omega. Panom z NVIDIA bardzo się nie podoba, że ktoś grzebie w kodzie ich sterowników. Omega został pod groźbą konsekwencji prawnych zmuszony do usunięcia sterowników i logo NVIDIA ze swojej strony www. Sterowniki Omega dla kart NVIDIA już nie powstaną. Ciekawą postawę przyjeła firma ATi Technologies Inc. U nich Omega należy do CATALYST Beta Testing Program i są bardzo zadowoleni z jego współpracy. Udało im się osiągnąć porozumienie, że sterowniki oficjalne i Omega będą wypuszczane o tym samym czasie dzięki czemu użytkownik końcowy będzie miał wolny wybór. Twierdzą, że alternatywa dla Catalyst jest bardzo dobrą rzeczą. Dodatkowo dziękują Omega za wspieranie społeczności ATi. co wy na taka postawe nVidii?? ja obecnie jade na omegach 43.45 i uwazam , ze sa duzo lepsze od oryginalnych detonatorow, a teraz nie bedzie juz alternatywy. Chyba na 99.9% moja nastepna karta bedzie na chipie ATI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 A u mnie zawsze Omegi na Ati.I tak zostanie mam nadzieje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 BYŁOOOOOOOOOOOOOOOO TOPIC DO USUNIECIA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Nvidii wstyd , ze ktos robi cos lepiej od nich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 dużo osób narzekało na omegi, radki wariowały. a w sumie nvidia ma rację, kod programu jest zastrzeżony i chroniony prawami autorskimi. nie widzieli nic dobrego we współpracy z omegą więc ich olali. ja raz zarzuciłem fachmany i omegi to mi się wszystko wykaszaniło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 BYŁOOOOOOOOOOOOOOOO TOPIC DO USUNIECIA jakos nieznalazlem :P Za czasow TNT2 mialem Fatchmany i nie bylo problemow, a obecnie mam omegi ustawione na max jakosc i spadek wydajnosci jest niewielki a gry i programy chodza bez najmniejszych problemow. Trzeba "miec" szczescie, zeby sie cos spartolilo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 ja widocznie miałem ;) raz instalowałem. różnica marna, siedzę na sterach 41.09 więc nie jest źle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 BYŁOOOOOOOOOOOOOOOO TOPIC DO USUNIECIA jakos nieznalazlem :P . http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=352...er=asc&start=30 na samym dole strony :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 BYŁOOOOOOOOOOOOOOOO TOPIC DO USUNIECIA jakos nieznalazlem :P . http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=352...sc&start=30 a niech tam :P nie grzebalem w temacie o Catalistach 3.5 bo nie byly mi potrzebne :) Przynajmniej ludzie z NV na pokladzie sie dowiedza :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 ale nie ladne zachowanie jeszcze jak by logo tylko kazali wywalic... samoboj; faul na samym sobie i zolta kartka dla nv za idiotyczne zachowanie :!: :-) za to ati - my wam karty sprzedajemy jak juz sprzedamy to robcie z nimi co tam checie - stery maja tylko slozyc userom - wolnsc! :-) Jou 8) ps. jechalem n fachmanach na anichilatorze i smigalo szybciej - teraz piore na omegach i wszystko git :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 dużo osób narzekało na omegi, radki wariowały. a w sumie nvidia ma rację, kod programu jest zastrzeżony i chroniony prawami autorskimi. nie widzieli nic dobrego we współpracy z omegą więc ich olali. ja raz zarzuciłem fachmany i omegi to mi się wszystko wykaszaniło. Gościu, ty chyba naprawdę jesteś ślepo zakochany w nVidi, sory ale takie jest moje zdanie. A to, że ATi'owcy narzekali na Omegi to nie, że się Radek kaszanił tylko w 99,9% przypadków Omegi nie chciały się instalować wyrzucając błędy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 dużo osób narzekało na omegi, radki wariowały. a w sumie nvidia ma rację, kod programu jest zastrzeżony i chroniony prawami autorskimi. nie widzieli nic dobrego we współpracy z omegą więc ich olali. ja raz zarzuciłem fachmany i omegi to mi się wszystko wykaszaniło. Gościu, ty chyba naprawdę jesteś ślepo zakochany w nVidi, sory ale takie jest moje zdanie. A to, że ATi'owcy narzekali na Omegi to nie, że się Radek kaszanił tylko w 99,9% przypadków Omegi nie chciały się instalować wyrzucając błędy. O APROPO MI TEŻ ZAWSZE WYSKAKUJĄ CO ZROBIĆ ŻEBY NIE WYSKAKIWAŁY BO MNIE TO WQRZA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 mi to wisi tak zawsze jade na dentkach i wszystko smiga nic nie tnie nie wiesza sie jest spoko ... moze ati tego potrzebuje ale nvidia raczej nie skoro wszystko dziala :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Nvidii wstyd , ze ktos robi cos lepiej od nich.a ati za to z honorem umie sie przyznac, ze ktos cos robi lepiej od nich :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 mi to wisi tak zawsze jade na dentkach i wszystko smiga nic nie tnie nie wiesza sie jest spoko ... moze ati tego potrzebuje ale nvidia raczej nie skoro wszystko dziala :-) ale jak dziala. na omegaach masz duzo ladniejszy obraz. tez tak sadzilem jak ty do poki nie zainstalowalem omeg. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 mi to wisi tak zawsze jade na dentkach i wszystko smiga nic nie tnie nie wiesza sie jest spoko ... moze ati tego potrzebuje ale nvidia raczej nie skoro wszystko dziala :-) ale jak dziala. na omegaach masz duzo ladniejszy obraz. tez tak sadzilem jak ty do poki nie zainstalowalem omeg. probowalem kiedys tych omeg jakos roznicy specjalnej niebylo pozniej wskoczylem na 43.45 i juz tak zostalo wiec podtrzymuje dla mnie omegi moga zniknac ... chyba ze zrobia takie co poprawia wydajnosc bez utraty jakosci i stabilnosci :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...