plp Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Hej, biorąc pod uwagę moje szczęście, iż często jak kupuje coś to po msc wychodzi nowsza wersja, to mam pytanie jak w temacie. Nie znam się zbytnio na sprzęcie, a chcę kupić sobie coś do 3k na dłuższy okres z możliwością wymiany podzespołów na lepsze jak juz nie bedzie wydalać. Jak Wy myślicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Jest to pytanie z cyklu... czekać nigdy nie warto bo tak NIGDY nie złożysz komputera... bo za 2 miesiące wychodzi nowa seria procesorów, a 2 tygodnie później nowe pamięci a jeszcze tydzień później nowa grafa od Ati.. tyle ze od NVidii za kolejne 2 tygodnie... a na koniec nowy chipset i fajna obudowa... Tak to jest że cykl życia podzespołów komputerowych jest krótki.. dlatego kup sobie komputer dziś i się ciesz z niego :) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Z tego co wiem to HR praktycznie nic nie zmieni w kwestii wydajności , procki o ~100 mhz wyżej taktowane i tyle . Nie wiem czy nie zmienią czegoś w kwestii GPU czy samego IHS-a . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyssp Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Mają podobno dać lepszą pastę pod IHS... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Czekać się opłaci na dużą rewolucję (jak przed premierą pierwszych c2d) albo na dużą zapowiedzianą obniżkę, albo poniżej tygodnia, jeśli coś wychodzi np pojutrze. Inaczej brać teraz i nie marudzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...