drazek88 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Witam, jestem przed decyzja zakupu dysku do Toshiby l505-138, gdyz hitachi mi padl z mojej winy. Znalalem cos takiego: proline.pl/?p=WD+WD5000BPKX Czy sa lepsze dyski w podobnej cenie? 500gb mysle, ze mi wystarczy. Taki mam budzet, wiec ssd odpadaja na starcie niestety. Dysk mi bedzie potrzebny do normalnej pracy, glownie, internetu, filmow, muzyki, programu do modelowania 3d, rzadko gier. Dysk ma dobre opinie, choc podobno jest glosny?dodatkowo ma 5 lat gwarancji. Jesli sa jakies lepsze pozycje bylbym bardzo wdzieczny za pomoc :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) ja tam wprawdzie nie jestem specjalista od laptopowych, ale poleciłbym raczej: http://www.morele.net/dysk-twardy-hitachi-travelstar-z7k500-500-gb-hts725050a7e630-546977/?ceneo_spo=true szybszy, tańszy, podręczna 32MB, gwara36m. Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez TSRules Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Dla mnie oba są za głośne ale to kwestia osobistych preferencji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...