Skocz do zawartości
Gość Łukasz Tkacz

Dobra myszka bluetooth do netbooka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Łukasz Tkacz

Hej,

potrzebna mi... myszka do notebooka/netbooka. Rzecz w tym, że koniecznie musi być bluetooth, aby nie tracić ani jednego z nielicznych portów USB, których jak wiadomo wiecznie brakuje. Do tej pory w lapie używam Logitecha M705 i jestem z niego bardzo zadowolony, w szczególności pod względem czasu pracy na baterii (chyba z rok wytrzymało).

Nie potrzebuję nic gamingowego, po prostu solidne, wygodne... Taki mini czy nano wersje to odpadają, są dobre na 2-3 minuty, ale nie używanie przez kilka godzin. Może być więc całkiem spora, najważniejsze, aby była godna.

Aha... no i ślizgacze. Dobrze, aby się nie rozjechały od używania bez podkładki. Miałem dwa egzemplarze wydawac by się mogło Anywhere MX, w których ślizgacze już po 2-3 miesiącach używania na biurku były naprawdę rozjechane.

Cena... zobaczymy, jak mycha będzie faktycznie warta swojej ceny to się pomyśli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Łukasz Tkacz

Dzięki.

Jest tam to, o czym już nieco czytałem, a mianowicie Microsoft Notebook Mouse. Niby ok, ale scroll ponoć tragiczny. Pamiętam jak swego czasu korzystałem z modelu Wireless 4000, jeśli tu jest podobnie, wolałbym do tego nie wracać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Łukasz Tkacz

To nie stanowi problemu. Na ogół i tak z nich nie korzystam, nie są jakoś ulokowane tak, abym o nich pamiętał...

Zdecydowałem się na M557 (zaufam ponownie Logitechowi, poza tym chwalą się baterią), przyjdzie to będę wiedział jak się spisuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi