Kamil>>> Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 No właśnie jka wam się podoba moja strona :?: Czekam na uwagi co jeszcze trzeba zmienić :arrow: GIMP strefa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Popracuj jeszcze - są buraki z ramkami - scroll bary przy części zawierającej min. sondę :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 no to ja sie przyczepie :D ramka po prawej jest za waska (scrool na dole sie pokazuje :? sproboj przesunac jakies 10 - 20px w lewo) biale tlo :? a co do tekstu to nie wiem :P nie czytalem ;) ogole spoko ;) tylko tlo zmien ;) biel razi w oczy (daj troche ciemniejsza) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@CA Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Moze byc ale nie jeste jeszcze za..b..a :) No noose ma racje wiecje ciemnosci !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 ja sie przyczepie do sondy po prawej scrool na dole i z boku niepowinien sie pokazywac na zalecanej rozdzielczosci. a po lewej to "cos" moglo by byc troche nizej a nie od damej gory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 hmm.. szczerze mowiac, to kompletnie mi sie nie podoba. Zmienilbym calosc :( Niestety :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 mi tez sie nie podoba zabardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 przy napisach news i nowy obraz za duzy spread, biale tlo - chodziaz to jest zecz gustu, napisy z lewej strony (te w kolumnie) czyli czas itd. zbyt blisko lewego konca strony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...