ivanov Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2014 (edytowane) Serdecznie zapraszam na wykład dotyczący overclockingu oraz pokaz podkręcania z wykorzystaniem ciekłego azotu w moim wykonaniu, w ramach ASUS Campus Elite Program. Gościem specjalnym będzie ryba.Wydarzenie odbędzie się w sali 102 budynku A-2 Wydziału Elektrotechniki, Informatyki i Telekomunikacji Uniwersytetu Zielonogórskiego przy ulicy prof. Szafrana (Kampus A), dnia 22 maja o godzinie 13:15.Wstęp wolny, wszyscy są mile widziani, w tym osoby nie będące studentami Osoby najaktywniej uczestniczące w wykładzie mogą liczyć na wartościowe nagrody. Wydarzenie na Facebook. Edytowane 15 Maja 2014 przez ivanov 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2014 Ja bede celebryta!:D Tylko gdzies na szybko musze Donatanki zakupic i wjezdzam na pelnej poryc kazda glowe, ze studia to absurd! 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Silvana Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2014 Ja bede celebryta! :D Tylko gdzies na szybko musze Donatanki zakupic i wjezdzam na pelnej poryc kazda glowe, ze studia to absurd! Dzięki za ostrzeżenie :) Planowałem się zjawić, ale słuchanie czegoś w tym tonie to strata czasu. 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2014 (edytowane) Masz tez plusika. Jak zamulasz, masz racje, zostan w domu. Edytowane 16 Maja 2014 przez ryba 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2014 (edytowane) Masz tez plusika. Jak zamulasz, masz racje, zostan w domu. Niezmiennie potrafisz zjednać sobie ludzi :> Powodzenia panowie, miłej zabawy i dobrych wyników. Edytowane 16 Maja 2014 przez Caleb 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2014 Redakcja PPC rowniez o to dba ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2014 Po prostu troszke skromnosci i pokory by Ci nie zaszkodzilo :P 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2014 (edytowane) Zamiast minusika nastepnym razem w Warszawie dzwonie po Ciebie na obowiazkowe piwo!;) Edytowane 16 Maja 2014 przez ryba 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2014 (edytowane) słuchanie czegoś w tym tonie to strata czasu. Pamiętaj, że ja jestem tam prowadzącym i mam główną nawijkę ;) Sądzę, że jednak warto przyjechać - zobaczcie program :) Ogłoszenie na witrynie Uniwerystetu Zielonogórskiego. Niestety ktoś "mądry" poprawił i mnie i rybie ksywki, na pisane wielką literą :P Edytowane 16 Maja 2014 przez ivanov 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2014 Pamiętaj, że ja jestem tam prowadzącym i mam główną nawijkę ;) A ja zostalem poproszony o cos, z czego sie wywiazuje w 100% z mala nawiazka nawet ;) I tak jest dobrze! 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2014 Dajcie znać jak pojawicie się w Krk. Bo do ZG mam więcej niż dużo :( GG&HF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2014 Spoko, jak będziemy w tych okolicach, to z pewnością będzie ogłoszenie :) Sprzęcik, który będzie użyty podczas pokazu. Niektóre z nagród dla aktywnych uczestników wykładu.Z tego co wiem, dojdą do tego jeszcze coolery Noctua Worek w lewym górnym rogu jest zapełniony smyczami, jak by ktoś nie potrafił rozpoznać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2014 I o Wrocku nie zapominajcie. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2014 Bylem na CD-Actionie w hali stulecia, bylo trzeba przyjsc ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2014 (edytowane) Galeria zdjęć. Materiał, który był emitowany na TVP Info podczas Teleexpresu Ekstra. Oglądamy od 8:04. Niestety wywiad ze mną okrutnie przycięli :P Za pewien czas będzie film na YT, ale to już mojego autorstwa ;) Edytowane 24 Maja 2014 przez ivanov Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2014 Grzeciek, tak po prawdzie to ciesz sie, ze Ciebie tak wycieli ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2014 (edytowane) Może i byłem zestresowany, ale z tego mi się wydaje, gadałem z sensem ;) BTW, fajnie było, jak wróciłem do chaty i na przywitanie było "widzieliśmy cię w telewizji" :) Edytowane 24 Maja 2014 przez ivanov Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2014 (edytowane) Zdjęcia z korytarza WEIT na UZ Edytowane 3 Czerwca 2014 przez ivanov Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Edytowane 3 Czerwca 2014 przez ivanov Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...