Gość Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 yo ! apropos NOSa - moja metoda : staram sie za,je,b,iscie dostosowac czas ET bez nosa, a w razie wpadki tj. burnout, cienka reakcja odkrecam kurek :twisted: narazie zbieram na mustanga i jego kUmpresor :twisted: umie ktos ladnie ruszyc bez zjazdu na 1000 rpm? bo ja nie potrafie faken :/ Też tak robię . ;] A co do ruszania to ja robię tak : gdy zapala się drugie żółte swiatło wrzucam jedynkę i od razu ciskam po gazie czasami trochę sobie NOSem pomagam ;] Tylko ze przy Toyocie Suprze zrobionej na maxa NOS daje efekty właściwie tylko na pierwszym biegu. Odmula start ;] a potem to już właściwie nie ma różnicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasztan Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 A jak użyć N.O.S'a ???? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Szczałka w prawo ;] Też dziś to odkryłem dopiero :] Ehhhh ile by moja stara civic szła gdybym to wiedział wcześniej :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 ok...nowi przyjeci.... ustawilem wyscig ..tylko wygrajcie:)))))))))))))) zobaczymy jak wam pojdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 z kim i kogo wystawiles ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 ciebie tez z jakims teamem....jada od nas 4 fury jadymy z dream teamem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 kurcze juz nie mam pomyslu co zrobic z moja honda ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 a przelozenia zmieniles??? noob999 wyciagnal chyba 8.8s na swoim sprzecie.....a ty ile masz??? i co scigales sie juz z tamtym kolesiem z tego teamu?? poszukuje kogos kto wyciaga w granicach 8~9 s!!!!...jest challenge oczywiscie z HP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 hmm... 9s . dopiero toyotkę testuję . Przełożenia jeszcze wogóle nie ustawione . Ale chyba poniżej 9s z NOSem da radę pojechać. Mam bracket time ustawiony na 9.80 bez NOSa i tyle +/- 0,050s idzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 zmenilem przelozenai ale dalej mam mniej hp niz sajmonsz. a co do wyscigu to niestety zjebalem sorry ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 8.9s wstępnie z nosem poszła. Muszę ją jeszcze pożądnie potestować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 spoko zdarza sie .........ale jeszcze reszta musi pojechac....sa to noob999 i chyba b3ton i i ktos jeszcze....chyba jakas srednia wyciagna z 4 przejazdow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 jakie zrobic przelozenia do hondy i jak jesszcze podbic hp ... bo juz nie mam pomyslu ... a sajmonsz ma ok. 30hp wiecej ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 no ja juz dociagnalem do 880hp w koncu jeszcze sie skrzynia nie bawilem........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 8.9s wstępnie z nosem poszła. Muszę ją jeszcze pożądnie potestowaćno kurde to niezle......a ile masz hp?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Ja mam 884 :] Teraz będę ze skrzynią walczyć ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Pytanko... jak sie sciaga online to co jest brane pod uwage ??? Bracket ET, ET+RT czy samo ET ??? Jak by ktos mial miejsce w teamie to moge sie przylaczyc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 jestesmy w HorsePower.. ..Pepperoni a jaka fura ??? no chyba nie civic??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 jestesmy w HorsePower.. ..Pepperoni a jaka fura ??? no chyba nie civic??? Hehe pewnie że nie civic. Pisałem ze toyota supra. I to nawet z waszego teamu :D Trudno jej nie poznać bo jest jedna :D Tylko jak narazie strasznie nierówno jeździ i pracuję nad nią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 no qrcze.... a jakiego masz nicka w grze bo co ja u nas w HP widze to jest jedna toyota ale gosc cie nazywa faloo to ty jestes? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Bo to ja :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 no to extra :)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 zmenilem przelozenai ale dalej mam mniej hp niz sajmonsz. a co do wyscigu to niestety zjebalem sorry ;( hehe no wlasnie widze ze mi poszlo za latwo :) jak zmienisz przelozenia to poweidz mi sie wlasnie cholera nos skonczyl wiec tesh ten wyscig polozylem na maxa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 qrde czy da sie wiecej wyscisnac z cobry niz 880hp??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 ok spadam do chaty na swoj sprzet ....zaraz sie poscigamy w koncu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 dns dalbys mnie do jakiegos wyscigu :) schodze ponizej 11 wiec chyba sie ndam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 hehe wlasnie skonczylem robic sssssupre :twisted: ja wogole nie moge sie scigac online :/ calyczas WIN i saving race data i tyle... i kasa w plecy grrrrr jak mam jakies wyzwania to musze je grac w nocy chyba bo w przeciwbnym wypadku zwiecha :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 hehe wlasnie skonczylem robic sssssupre :twisted: ja wogole nie moge sie scigac online :/ calyczas WIN i saving race data i tyle... i kasa w plecy grrrrr jak mam jakies wyzwania to musze je grac w nocy chyba bo w przeciwbnym wypadku zwiecha :/ Mi online też się cały czas wiesza :/ BTW Jak iczas wyciągasz toyotką? Bo ja mam wrażenie że coś mam nie tak z przełożeniami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 zara dobiore przelozenia do nitro i ssssprawdze :twisted: moze zalozymy jakis kanal na community bo gadanie na forum imho troche bezsensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 dns dalbys mnie do jakiegos wyscigu :) schodze ponizej 11 wiec chyba sie ndamspoko zaraz cos znajdziemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...