Skocz do zawartości
BassMan-SND

Nitto Racing

Rekomendowane odpowiedzi

yo !

apropos NOSa - moja metoda :

staram sie za,je,b,iscie dostosowac czas ET bez nosa,

a w razie wpadki tj. burnout, cienka reakcja odkrecam kurek  :twisted: 

narazie zbieram na mustanga i jego kUmpresor  :twisted: 

umie ktos ladnie ruszyc bez zjazdu na 1000 rpm? bo ja nie potrafie faken :/

Też tak robię . ;]

A co do ruszania to ja robię tak : gdy zapala się drugie żółte swiatło wrzucam jedynkę i od razu ciskam po gazie czasami trochę sobie NOSem pomagam ;] Tylko ze przy Toyocie Suprze zrobionej na maxa NOS daje efekty właściwie tylko na pierwszym biegu. Odmula start ;] a potem to już właściwie nie ma różnicy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a przelozenia zmieniles??? noob999 wyciagnal chyba 8.8s na swoim sprzecie.....a ty ile masz???

i co scigales sie juz z tamtym kolesiem z tego teamu??

poszukuje kogos kto wyciaga w granicach 8~9 s!!!!...jest challenge oczywiscie z HP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm... 9s . dopiero toyotkę testuję . Przełożenia jeszcze wogóle nie ustawione . Ale chyba poniżej 9s z NOSem da radę pojechać. Mam bracket time ustawiony na 9.80 bez NOSa i tyle +/- 0,050s idzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanko... jak sie sciaga online to co jest brane pod uwage ??? Bracket ET, ET+RT czy samo ET ???

Jak by ktos mial miejsce w teamie to moge sie przylaczyc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestesmy w HorsePower..

..Pepperoni a jaka fura ??? no chyba nie civic???

Hehe pewnie że nie civic. Pisałem ze toyota supra. I to nawet z waszego teamu :D Trudno jej nie poznać bo jest jedna :D Tylko jak narazie strasznie nierówno jeździ i pracuję nad nią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmenilem przelozenai ale dalej mam mniej hp niz sajmonsz. a co do wyscigu to niestety zjebalem sorry ;(

hehe no wlasnie widze ze mi poszlo za latwo :) jak zmienisz przelozenia to poweidz mi sie wlasnie cholera nos skonczyl wiec tesh ten wyscig polozylem na maxa :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe wlasnie skonczylem robic sssssupre :twisted:

ja wogole nie moge sie scigac online :/ calyczas WIN i saving race data i tyle... i kasa w plecy grrrrr

jak mam jakies wyzwania to musze je grac w nocy chyba bo w przeciwbnym wypadku zwiecha :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe wlasnie skonczylem robic sssssupre :twisted:

ja wogole nie moge sie scigac online :/ calyczas WIN i saving race data i tyle... i kasa w plecy grrrrr

jak mam jakies wyzwania to musze je grac w nocy chyba bo w przeciwbnym wypadku zwiecha :/

Mi online też się cały czas wiesza :/ BTW Jak iczas wyciągasz toyotką? Bo ja mam wrażenie że coś mam nie tak z przełożeniami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi