Skocz do zawartości
BassMan-SND

Nitto Racing

Rekomendowane odpowiedzi

B3TON nie wiem jak mnie rozbiles jak byl zwis i umnie pisze DRAW zadnych czasow nic a nic.

Hmm no i niestety kola zabuksowaly prubowalem nadrobic NOS'em ale tylko awari silnika sie dorobilem :( To jednak moglees wygrac

Ale wynikow nie ma wiec :( klops.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

B3TON nie wiem jak mnie rozbiles jak byl zwis i umnie pisze DRAW zadnych czasow nic a nic.

Hmm no i niestety kola zabuksowaly prubowalem nadrobic NOS'em ale tylko awari silnika sie dorobilem :( To jednak moglees wygrac

Ale wynikow nie ma wiec :( klops.

kasa mi przyplynela (100 peso) - stad wiem ze wygralem

ja mam non stop zwisy , jak kogos pozywam na wyscig :? i po wyscigu mam zwisa :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stanolem 2 raz do boju i niestety faul - ale wyskoczylo "draw" wiec pewnie b3ton tez mial faula ...

Oczywiscie z konta 2 seta poszla sie je... :twisted:

BTW sajmon przeciez zwis jest zawsze wiec jak tu zarabiac online ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sajmon - a mi w wyniach doszlo ze byl "draw" :?

nie kumam tego - ale sadze ze tak jak i nam tak samo dzieje sie tym co ta gre zrobili wiec nie pozostaje nic niz czekac na to az to naprawia :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema..chcialem sie wstepnie pochwalic. Moja Civic ma 576 hp... czas z nosem jakies 10.2 ... szukam kogos kto by mi wyslal na priva jakies spoko ustawienia skrzyni biegow. Hondziawa jest maxymalnie zrobiona. Aha do HorsePower wplacilem ok. 500$ ... tak na poczatek :P Bedzie wiecej... Jak sie z wami kontaktowac..jest jakis kanal na ircu czy

gdzies ???

UPDATE: Czym sie rozni moc z hamowni i z okienka garage bo na hamowni mam 508 a na garage pisze 576 ??

Jush jestem blisko zejscia civiciem ponizej magicznych 10s. ... mialem 10.1 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WOW ale odlot na moim civicu zeszlem do 8 znalzlame zajebiste ustawienia skrzyn biegow do wszystkich wozow :))) Polecam bez nitro daje 8 slownie osiem :)))) Zaraz ide leciec z NOS'em

A zapomnialbym o linku

http://www.freewebs.com/nitto_racing_cash/

hmmm supra rzeczywiscie poprawilem rekord

ale civikiem cos jest nie tak 5ka konczy sie DUZO za wczesnie BEZ NOSa a 6ki nie ma

MASZ 6y bieg w civiku?

z NOSem to wogole porazka

robiles jakies przerobki tych ratios'ow? korzystasz z NEW czy ze starych ratios?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm no mozesz sobie wprowadzic 6 bieg, korzystam ze starych wlasnie bede prubowal NEW. :) Wunat sa rewelaja tylko ze z euforii dalem NOS'em na luzie to tylko strzlaka obrotmierza sie 4 razy obrucila i bylem 1600 do tylu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ustawilem na NEW w civicu ale wyniki mam takie same ... tylko musze startowac o 200rpm nizej zeby gumy nie palil...a szosty bieg jest normalnie i Nos w Civic dziala pieknie.

Jest jakis sposob na szybka kase w tej grze oprocz wyscigow z kompem... ktore nie zawsze wygrywam bo nie wiem dokladnie o co biega z tym bracketami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi