sajmon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 B3TON nie wiem jak mnie rozbiles jak byl zwis i umnie pisze DRAW zadnych czasow nic a nic. Hmm no i niestety kola zabuksowaly prubowalem nadrobic NOS'em ale tylko awari silnika sie dorobilem :( To jednak moglees wygrac Ale wynikow nie ma wiec :( klops. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 wplacilem tysiaka wygralem z b3tonem a z konta 100 poszla sie je... :evil: nie rozumie tego :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Pewnie miales zwis. A wtedy kasa przepada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 B3TON nie wiem jak mnie rozbiles jak byl zwis i umnie pisze DRAW zadnych czasow nic a nic. Hmm no i niestety kola zabuksowaly prubowalem nadrobic NOS'em ale tylko awari silnika sie dorobilem :( To jednak moglees wygrac Ale wynikow nie ma wiec :( klops. kasa mi przyplynela (100 peso) - stad wiem ze wygralem ja mam non stop zwisy , jak kogos pozywam na wyscig :? i po wyscigu mam zwisa :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 stanolem 2 raz do boju i niestety faul - ale wyskoczylo "draw" wiec pewnie b3ton tez mial faula ... Oczywiscie z konta 2 seta poszla sie je... :twisted: BTW sajmon przeciez zwis jest zawsze wiec jak tu zarabiac online ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 b3ton - kase masz ode mnie za pewne - czekaj na 2 sete 8) widac z tego ze ten co wyzywa do walki zawsze kaske dostaje :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Nom ja tez nie wiem z tym online to jakas kupa jest ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 widzialem kolesi budzet ...........maja 40000$...slabo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 ok powieddzcie mi jak regulowac skrzynie , bo juz przy koncu zaczynam katowac silnik - co trza kupic aby miec regulacje skrzyni ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 kurde GNZ mialem win a kase mi zabralo :( co jest jasna cholera WYZWANIA PRZYJMUJE TYLKO PO 23:00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 magic gearbox. co zmienic jezeli mi na poczatku fura sie wlacze a potem zapieprza az milo ? nie moge sensownie wystartowac bez nosa ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 wlasnie im pozniej tym gorzej bedzie.......godziny szczytu dla tej gierki to od 2:00do 9:00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 sajmon - a mi w wyniach doszlo ze byl "draw" :? nie kumam tego - ale sadze ze tak jak i nam tak samo dzieje sie tym co ta gre zrobili wiec nie pozostaje nic niz czekac na to az to naprawia :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 no mi tez zawsze wychodzi draw ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 z tym chatem tez kapa - pokoj horsepower mi znika :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 fajnie by bylo gdybysmy tak podniesli poziom fur np od lancera w gore......:)))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 fajnie by bylo gdybysmy tak podniesli poziom fur np od lancera w gore......:)))))) ja zbieram kase , ale na razie tunuje swojego civica ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 wie ktos jak licencje sie zdobywa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 wie ktos jak licencje sie zdobywa ??eeeeee? licencje? 1 raz slysze jesli Ci chodzi o kategorie ABCD to od stosunku wygranych/przegranych lub ilosci wygranych narazie wszystkie loss(zwis) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Siema..chcialem sie wstepnie pochwalic. Moja Civic ma 576 hp... czas z nosem jakies 10.2 ... szukam kogos kto by mi wyslal na priva jakies spoko ustawienia skrzyni biegow. Hondziawa jest maxymalnie zrobiona. Aha do HorsePower wplacilem ok. 500$ ... tak na poczatek :P Bedzie wiecej... Jak sie z wami kontaktowac..jest jakis kanal na ircu czy gdzies ??? UPDATE: Czym sie rozni moc z hamowni i z okienka garage bo na hamowni mam 508 a na garage pisze 576 ?? Jush jestem blisko zejscia civiciem ponizej magicznych 10s. ... mialem 10.1 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 WOW ale odlot na moim civicu zeszlem do 8 znalzlame zajebiste ustawienia skrzyn biegow do wszystkich wozow :))) Polecam bez nitro daje 8 slownie osiem :)))) Zaraz ide leciec z NOS'em A zapomnialbym o linku http://www.freewebs.com/nitto_racing_cash/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Rozwalilem silnki kufa :(( Ladnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 heh czyli te ustawienia chyba nie sa taie rewelacyjne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 WOW ale odlot na moim civicu zeszlem do 8 znalzlame zajebiste ustawienia skrzyn biegow do wszystkich wozow :))) Polecam bez nitro daje 8 slownie osiem :)))) Zaraz ide leciec z NOS'em A zapomnialbym o linku http://www.freewebs.com/nitto_racing_cash/ hmmm supra rzeczywiscie poprawilem rekord ale civikiem cos jest nie tak 5ka konczy sie DUZO za wczesnie BEZ NOSa a 6ki nie ma MASZ 6y bieg w civiku? z NOSem to wogole porazka robiles jakies przerobki tych ratios'ow? korzystasz z NEW czy ze starych ratios? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Hmm no mozesz sobie wprowadzic 6 bieg, korzystam ze starych wlasnie bede prubowal NEW. :) Wunat sa rewelaja tylko ze z euforii dalem NOS'em na luzie to tylko strzlaka obrotmierza sie 4 razy obrucila i bylem 1600 do tylu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Ja ustawilem na NEW w civicu ale wyniki mam takie same ... tylko musze startowac o 200rpm nizej zeby gumy nie palil...a szosty bieg jest normalnie i Nos w Civic dziala pieknie. Jest jakis sposob na szybka kase w tej grze oprocz wyscigow z kompem... ktore nie zawsze wygrywam bo nie wiem dokladnie o co biega z tym bracketami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 To z jakich ty obrotow startujesz ?? Ja zawsze zaczynam z 3,5tys RPM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Hmm no mozesz sobie wprowadzic 6 bieg, JAK ?!?!?! ja mam 5 biegoff :roll: UPDATE LOL juz wiem :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 kup magic gearbox i potem bedziesz mogl zmieniac ustawienia biegow w garage->tune and dyne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 To z jakich ty obrotow startujesz ?? Ja zawsze zaczynam z 3,5tys RPM. Teraz z 3,700. W lekko tunowanej nawet 4,100. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...