Skocz do zawartości
BassMan-SND

Nitto Racing

Rekomendowane odpowiedzi

BTW jakby ktoś chciał to istnieje team tweak.pl . Na razie jestem sam ale tez nie mam zamiaru przyjąć jakoś dużo osób. Myślę ze 6 osób w teamie to max. Więc jakby ktoś chciał się przyłączyć to zapraszam.

Kryteria są nastepujące:

Czas przejazdu około 9s.

Nie przyjmuję osób którym sie wydaję że z teamu to można tylko kase wyciągać.

Jeżeli ktoś gra od dziś i nie wie co do czego to niech lepiej też sobie daruje.

Wstępie to tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, to nie miało żadnego sensu. tyle tam ludzi że od początku istnienia teamu przejechałem 2 wyścigi. Pozatym dużo rzeczy mi nie pasuje i wydaje mi się że jestem w stanie to lepiej zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak tylko że równie dobrze HP można by na 3 teamy podzielić .

Z drugiej strony w HP są nie tylko tweakowcy .

Ogólnie rzecz biorąc próbuję sklecić jakiś naprawdę silny team na jasnych zasadach. Nie chce mieć w zespole ludzi którzy nie znają zasad tej gry i dopiero zaczynają się w to bawić . A kilka osób w HP by się takich znalazło.

Dlatego będę próbował do teamu wrzucić tylko osoby które naprawdę znają się na rzeczy i potrafią też sami zarobić na swoje fury a nie tylko pisac "pozyczcie kasę , zwróce jak kiedyś zarobię. Potrzebne mi na spojler"

Poprostu mam inny pomysł na organizacje teamu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie przyjmuje juz w ogole nowych .........a ludzi sie pcha tak z 50 na godzine........i trzeba bedzie wprowadzic restrykcje czasowe.....no i finansowe i sie zaczniemy scigac na serioo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcialem powiedziec ze koncze grac w Nitto... gra pochlania mi za duzo czasu, pozatym ciagle zwisy uniemozliwiaja rozgrywke online... Moze za jakis czas wyjdzie super stabilna wersja to zaczne gra... na dzien dzisiejszy rezygnuje z dalszej kariery...

Mam do rozdania ponad 100 000 $. Mysle ze sprawiedliwie bedzie po polowie dla HP i tweak.pl. Zaraz powinniscie otrzymac moja kandydature do team'ow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe ja w 1 dzien HP pisalem ze sie robi bezsens

proponowalem wpisowe 20k$ (ma kase-umie dopasowac ET ) + odpowiedni skill

jakies wymagania co do aut? bo mam 4y :)

Co do samochodu to nie ma ograniczeń . Ograniczeniem jest czas przejazdu . Najlepiej <9s.

Wpisowe 10K .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcialem powiedziec ze koncze grac w Nitto... gra pochlania mi za duzo czasu, pozatym ciagle zwisy uniemozliwiaja rozgrywke online... Moze za jakis czas wyjdzie super stabilna wersja to zaczne gra... na dzien dzisiejszy rezygnuje z dalszej kariery...

Mam do rozdania ponad 100 000 $. Mysle ze sprawiedliwie bedzie po polowie dla HP i tweak.pl. Zaraz powinniscie otrzymac moja kandydature do team'ow.

Szkoda że odpuszczasz gierkę , nieźle ci szło . Ale z drugiej strony po części cię rozumiem . Ta fakerskie zawiechy potrafią zniechęcić :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi