B3T0N Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 mi strasznie muli na poczatku - musz katowac go NOS'em - poztym biegow mi nie starcza :? jade na NEW config biegow :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 ja ani na 1 ani na NEW z 6oma biegami nie moge pobic swojego rekordu civikiem na 5u biegach LOL pobilem ale o 0.1 s.... a wynik OSIEM sekund to nie wiem jakim cudem 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 8,6 za pierwszym razem a teraz to tylko 9.xx :((( bez NOS'a oczywiscie bo sie cholera o silnik boje jak mu znwou dam nosem na luzie :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Jak to startujecie z obrotow ... mi pali gumiaka caly czas Ja startuje z zera a civic i tak kreci 9s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 a ja nie mam pomyslu jak mam wykrecic wiecej hp w mojej hondzie mam od dluzszego czasu 573 dokupuje jakies rzeczy i kupa ... czy to juz szczyt ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Ja zawsze z obrotow. Lepsze czasy przy 3,5tys nigdy mi gumy nie pali. Mam nadzieje ze kupiles opony bo na tych standradowych to nonstop mi pali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Ustawiasz na luzie jakies 3,500 a potem jak tylko koncza sie piski opon to dajesz gaza na maksa....i NOS psssssssss........:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 a ja nie mam pomyslu jak mam wykrecic wiecej hp w mojej hondzie mam od dluzszego czasu 573 dokupuje jakies rzeczy i kupa ... czy to juz szczyt ? Ja mam 576...sprawdz sprzeglo, olej i damage silnika.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 no wlasnie ... piski opon ja ruszam tak zeby nie piskalo - ale skoro czasy mamy porownywalne to chyba nie ma wiekszej roznicy kazdy ma swoja technike :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 a ja nie mam pomyslu jak mam wykrecic wiecej hp w mojej hondzie mam od dluzszego czasu 573 dokupuje jakies rzeczy i kupa ... czy to juz szczyt ? Ja mam 576...sprawdz sprzeglo, olej i damage silnika.. wszystko piknie nie uszkodzone tzn. sprzeglo ma 0,64% ale to chyba nie daje tych 3hp czyli nic ponad 576hp na tej hondzie juz nie bedzie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 kuna nawet supra nie moge do jsc do tych 8.000 sekund jak Ty to zrobiles SAAAAJMOOON Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Ja pojecia nie mam raz mi sie udalo jeden razik jak nowe ustawienia testowalem bez NOS'a o dziwo nie wiem to chyba jest bug jakis w tej grze bo jush dzis rozne numery widzilaem. Moglem screena zrobic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 screena to ja mam fajnego na kompie - czas reakcji rowno 0,5 s ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Ej dobra ... jakie czasy macie na Civic.. przed chwila zrobilem 9,76. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 10,138 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 jak nowe ustawienia testowalem bez NOS'a oi jeszcze bez NOSa to jest faken infakenposible 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 na tej stronce http://www.freewebs.com/nitto_racing_cash/ jest ze dzieja milionami za kazde wejscie - jednak chca konto i haslo w zamian. Poslal im ktos ?? w FAQ'u pisalo zeby nie dac sie zrobic w chu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 a ja nie mam pomyslu jak mam wykrecic wiecej hp w mojej hondzie mam od dluzszego czasu 573 dokupuje jakies rzeczy i kupa ... czy to juz szczyt ? Ja mam 576...sprawdz sprzeglo, olej i damage silnika.. wszystko piknie nie uszkodzone tzn. sprzeglo ma 0,64% ale to chyba nie daje tych 3hp czyli nic ponad 576hp na tej hondzie juz nie bedzie ? No dobra, nowy konkurs... kto ma wiecej niz 576 na Civicu. Aha i Beton jaki miales czas w naszym wyscigu bo pisalo DRAW.. ja mialem 10.115. Aha, kiedy dajecie Nos'a , bo ja tylko jak wrzuce na 2 to do konca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 jak nowe ustawienia testowalem bez NOS'a oi jeszcze bez NOSa to jest faken infakenposible 8Omoj kolega powiedzial ze to mozliwe pod warunkiem ze go zrzucili z urwiska :) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 na tej stronce http://www.freewebs.com/nitto_racing_cash/ jest ze dzieja milionami za kazde wejscie - jednak chca konto i haslo w zamian. Poslal im ktos ?? w FAQ'u pisalo zeby nie dac sie zrobic w chu... no i po kiego wala cheatowac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 ja nie chce cheatowac - jakbym chcial to bym poslal Moj post byl swego rodzaju przestroga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Hej a gdzie ci pisze te 576 bo mi na Garage pisze 586 a na DYNQ 509 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 ma moze ktos jakies inne ustawienia tej nieszczesnej skrzyni ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 A moze poprostu przykreciles bost controller ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 jezeli to do mnie to mam na 28(MAX) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 hmmmm qrde juz mnie to zaczyna wqrzac jak zanotuje czas o 2s gorszy to wygrywam a jak lepszy to w plecy o co tu chodzi ??????????????????? pozdr :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Ma ktos moze porzyczyc bez zwrotnie 30tys ?? Moge wzamian oddac swojego civic'a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Ma ktos moze porzyczyc bez zwrotnie 30tys ?? Moge wzamian oddac swojego civic'a :) bueheheheheheh. Jakbym miał 30tys to bym niedługo póżniej miał vipera ;] BTW civiciem 30 tys to ze 2-3 h roboty . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 hehe jeszcze 3000$ peso i kupuje nowa furke - trza podniesc pozioma teamu :D update : zastanawiam sie czy juz brac EVO , czy nie dozbierac sobie jeszcze ddo SUPRY - co polecacie ??? mam juz 26900 peso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 No ja tesh chcem podniesc poziom i jush mi rece opadaja jak od czasu do czasu pocigne NOS'em na luzie to az ... :| BTW civiciem 30 tys to ze 2-3 h roboty . Chesz moge ci dac civica na cala nocke :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...