EsiuWWW Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 OMG Nokia 3220, przecież to phon dla dzieci :lol2: nie ma nic w sobie oprócz tych święcących elo diód po bokach, sory ale chyba bym :oops: gdyby w jakimś towarzystwie miał odbierać połączenie Lepiej poszukaj SE k508i to jest fajny telefonik i posiada minimalne wyposażenie Co do 6030 matka ma taki służbowy, praktycznie jest to to samo co 3120 plus radio nic szczególnego, a nawigacja tym środkowym przyciskiem jest zwyczajnie do bani Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 na poszukiwaniu koma spędziłem całe ostatnie 2 dni :). decyzje podjęłem zgoła odmienną. wybrałem Nokie 3300 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Panowie jaki tel wziac, mam do wyboru 6230i oraz 6630, prosze wszystkie za i przeciw, telefony oczywiscie nowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 niechce zakladac nowego tematu i zasmiecac forum, wiec zapytam tutaj, mam Sagema MY X-6, i chyba niedawno przestal mi dzialac jeden klawisz, tzn. mowie chyba bo dzisiaj to dopiero zauwazylem przypadkowo, gdy nadusze na "3" nic sie nie dzieje, wszystkie inne klawisze szialaja tylko nie ten jeden, co jest nietak??Jak to naprawic??Co sie moglo stac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Panowie jaki tel wziac, mam do wyboru 6230i oraz 6630, prosze wszystkie za i przeciw, telefony oczywiscie nowe6630 bezapelacyjnie, mialem obie na dluzej w moich dloniach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Jeżeli zależy Ci na wyglądzie to bierz 6230i, jeżeli funkcje to 6630. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) 6630 bezapelacyjnie, mialem obie na dluzej w moich dloniach :)dzieki, wlasnie takiej odpowiedzi oczekiwalem, a mianowicie od osoby ktora wlasnie uzytkowala oba te modele napisz po krotce Twoje za i przeciw 6630 & 6230i @pentliczek kupujac telefon najpierw zwracam uwage na jego funkcje dopiero potem na wyglad Edytowane 14 Czerwca 2006 przez remek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Jeśli najpierw zwracasz uwagi na funckje, to Nokia 6630 wygrywa w tym porównaniu. Największą jej zaletą jest Symbian. Muzyka jest takiej samej jakości i aparaty również. W obu bateria słaba, więc wychodzi na to że porównujesz tylko wygląd i funkcjonalność. 6630 ma ten minus, że używa niestandardowych kart pamięci w stosunku do tych jakie są w 6230i. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Jeśli najpierw zwracasz uwagi na funckje, to Nokia 6630 wygrywa w tym porównaniu. Największą jej zaletą jest Symbian. Muzyka jest takiej samej jakości i aparaty również. W obu bateria słaba, więc wychodzi na to że porównujesz tylko wygląd i funkcjonalność. 6630 ma ten minus, że używa niestandardowych kart pamięci w stosunku do tych jakie są w 6230i.wg mnie 6630 ładniejsza, na fotkach może nie ale jak sie obie złapie to 6630 jest bardzo ładna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) ta 64mb w standardzie w zupelnosci mi bedzie wystarczec no i mam bt do kompa, co do wygladu to ladniejsza jest 6630 (tylko i wylacznie moje zdanie i nie podlega zadnej dyskusji) Kazi napisz cos wiecej edit chodzi mi glownie o to ktora robi lepsze zdjecia, oczywiscie tez jakosc odtw mp3 no i mozliwosc zainstalowania dodatkowych aplikacji i jak jest z tym symbianem - czy mocno muli telefon czy w miare to wszystko plynnie chodzi Edytowane 14 Czerwca 2006 przez remek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 @KaZi, nie napisałem że 6630 jest brzydka bo też mi się podoba. @remek, napisałem Ci jak z odtwarzaczem mp3 oraz aparatem. Oba są niemalże takiej samej jakości w tych telefonach. Używałem obu (6230i dłużej), ale jeśli miałbym sobie którąś zostawić to jednak 6630. Symbian w tej wersji, która występuje w 6630 nie muli telefonu. Wszystko chodzi ok, chociaż oczywistym jest że jeśli zapełnisz całą pamięć to zaczną się przycinki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 @KaZi, nie napisałem że 6630 jest brzydka bo też mi się podoba. @remek, napisałem Ci jak z odtwarzaczem mp3 oraz aparatem. Oba są niemalże takiej samej jakości w tych telefonach. Używałem obu (6230i dłużej), ale jeśli miałbym sobie którąś zostawić to jednak 6630. dzieki, o to mi chodzilo, a jak z bateria bo tam jest bl-5c czyli to samo co w 6230 ktora teraz posiadam i reweleki to z nia nie ma a w 6630 wiekszy wyswietlacz to pewnie bardziej zre bat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Model którego urzywałem nie był prosto z salonu, ale nie sądzę aby bateria zdążyła się tak szybko zniszczyć- trzymała max 2 dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 ta 64mb w standardzie w zupelnosci mi bedzie wystarczec no i mam bt do kompa, co do wygladu to ladniejsza jest 6630 (tylko i wylacznie moje zdanie i nie podlega zadnej dyskusji) Kazi napisz cos wiecej edit chodzi mi glownie o to ktora robi lepsze zdjecia, oczywiscie tez jakosc odtw mp3 no i mozliwosc zainstalowania dodatkowych aplikacji i jak jest z tym symbianem - czy mocno muli telefon czy w miare to wszystko plynnie chodzi postaram sie do wieczora wrzucić jakieś fotki z 6630 bo jeszcze jedną mam bo kupiec z allegro jeszcze nie zapłacił :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) zdjecia mile widziane, a po ile masz i czy nowki co mozecie polecic jeszcze w cenie do ok.700zl koniecznie z gwarancja Model którego urzywałem nie był prosto z salonu, ale nie sądzę aby bateria zdążyła się tak szybko zniszczyć- trzymała max 2 dni.rozumiem ze duzo korzystales z telefonu Edytowane 15 Czerwca 2006 przez remek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Sony Ericsson K750i - miażdżąca w stosunku do 6630 jakośc mp3, aparatów takze nie porównuje bo to zupełnie inna liga, Mascott Capsule 3D - baardzo niewiele mu już brakuje w funkcjonalności do Symbiana, ma wszyskto co potrzeba już w systemie. Do tego zdecydowanie mniejszy, zgrabniejszy i bateria trzyma około 7 dni. Wiem bo mam, a 6630 miałem okazję się ostatnio 2 dni pobawić ;) Hyh kupiłem go dzięki Lechowi i jestem w 100% zadowolony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 zdjecia mile widziane, a po ile masz i czy nowkimiałem tylko z simlockiem na angielskie '3' czyli nie do sciagniecia w normalnych warunkach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Sony Ericsson K750i - miażdżąca w stosunku do 6630 jakośc mp3, aparatów takze nie porównuje bo to zupełnie inna liga, Mascott Capsule 3D - baardzo niewiele mu już brakuje w funkcjonalności do Symbiana, ma wszyskto co potrzeba już w systemie. Do tego zdecydowanie mniejszy, zgrabniejszy i bateria trzyma około 7 dni. Wiem bo mam, a 6630 miałem okazję się ostatnio 2 dni pobawić ;) Hyh kupiłem go dzięki Lechowi i jestem w 100% zadowolony ;) wszystko ok ale ciezko bedzie wyrwac k750i za 700 zl z pelna gwarancja :( inna opcja nie wchodzi w gre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Ciężko, to fakt, ale nie niemożliwe ;] Możesz polować po nocy na końcówki aukcji, próbować załatwić sprawę poza allegro. Czasem jak komuś zależy na czasie to cena jest bardzo atrakcyjna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 to jednak nie brac symbiana ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) Tu nikt za Ciebie nie zdecyduje, jednynie może doradzić ;] Zastanów się dobrze, bo jeśli Symbian to będzie tylko tygodniowa zajawka dla Ciebie, a potem nie będziesz korzystał z oferowanych możliwośći to imo nie ma sensu w przypadku gdy możesz mieć telefon bardzo dobry, z chocaiżby lepszym odtwarzaczem mp3 za zbliżoną cenę. Kwestia tego co Ty właściwie oczekujesz oraz czy możesz sobie pozwolić na dłuższe polowanie czy też dołożenie paru ziko. Edytowane 15 Czerwca 2006 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) napisalem do kilku gosci na allegro jak radziles, jezeli zaoferuja cene jaka bedzie mnie i ich satysfakcjonowac to zapewne zdecyduje sie na k750, jezeli nie to kupuje jutro 6630 jezeli wezme ten to bede zalowal ze nie wzialem tamtego i na odwrot, zawsze tak jest :) aha jak jest jeszcze z jakoscia prowadzonych rozmow w 6630 bo w se wiem ze jest znakomita Edytowane 15 Czerwca 2006 przez remek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 napisalem do kilku gosci na allegro jak radziles, jezeli zaoferuja cene jaka bedzie mnie i ich satysfakcjonowac to zapewne zdecyduje sie na k750, jezeli nie to kupuje jutro 6630 jezeli wezme ten to bede zalowal ze nie wzialem tamtego i na odwrot, zawsze tak jest :) aha jak jest jeszcze z jakoscia prowadzonych rozmow w 6630 bo w se wiem ze jest znakomita od dawna w zadnej noki, ktora mialem nie zauwazylem niskiej jakosci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 chyba jednak wezme 6630, zobacze co jest warty ten symbian, potem przeciez ewentualnie moge sprzedac i kupic se750i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 od dawna w zadnej noki, ktora mialem nie zauwazylem niskiej jakosci...popieram, miałem już chyba z 7 i na żadną nie mogłem nażekać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRX Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) @Remek Do 700 pln kupisz D750, czyli to samo co K750 tylko w innej obudowie. Aparat cyfrowy najlepszy na runku w swoim przedziale cenowym. Masa całkiem ciekawych efektów, autofocus, do tego nagrywanie wideo. MP3 rówiez jest świetnej jakości, co prawda słuchawki w zestawie są "standardowe", ale zawsze masz opcję dokupinia słuchawek z serii Walkman i wtedy jest poprostu rewelacyjnie. D750, K750 i W800 są oparte na tej samej płycie głównej. Jeżli standardowy odtwarzacz w D750 nie wystrcza zawsze jest mozliwość wgrania sofu z W800 do 750ek. Działa to bez problemu. Inastalowanie programów/gier: java 2.0 i 3D. Edytowane 15 Czerwca 2006 przez BRX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) Myśle że jak się potrafi to się dostanie K750 za 700zł nówke ;) Ja w lutym/marcu jakoś tak to było kupiłem mojego SE k750 za 900zł nóweczke sztuke, a na allegro był wystawiony za 1050zł :D Polak potrafi ;) @srekal34 Wiedziałem że będziesz zadowolony :P K750 rulez :D A teraz takie pytanie mam, patrze sobie na W810 i się zastanawiam czy obudowa by nie pasowała do K750? Fajnie by mieć 2 obudowy super. Edytowane 15 Czerwca 2006 przez lechu1777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Nie pasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Ludzie! jadę w wakacje do francji.. jakie telefoniki tam kupić aby zyskownie potem opchnąć na allegro??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) wzialem 6630, jak na pierwsze wrazenie telefonik zajebisty, tyle ma funkcji ze nie wiem co do czego :blink: wyswietlacz kozak Edytowane 16 Czerwca 2006 przez remek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...