Orgiusz Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Quakecon. Dla weteranów hasło niczym Mekka dla wyznawców Islamu. Jak Watykan dla Katolików. Jak Jack Daniels dla degustatorów burbona. Czekaj... Wróć... Będzie się działo - po latach od ostatniej produkcji ze studia id Software - Rage, po burzliwych newsach o odejściu Johna Carmacka z firmy, po informacjach o rodzeniu się w bólach kolejnej części mamy teaser który powie coś więcej na imprezie dla fanów FPS pamiętających 9600bps. Za tydzień zrobi się gorąco. http://doom.com/ edit: miesiąc Edytowane 10 Czerwca 2014 przez Orgiusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Taa czyżby drugi kultowy (po ostatnim Wolfie) FPS od lat. Bo jak patrzę na te wszystkie Battlefieldy i Cod'y dla gimbusów to nóż się w kieszeni otwiera. Czekam również. Jako stary wyjadacz, wieloletni gracz Q2 i Q3 mam duże oczekiwania co do tego tytułu. Edytowane 10 Czerwca 2014 przez Devil 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 Im większa legenda tym wyższe oczekiwania. Hype na marketing po ostatnim tworze pod kątem technicznym nie wyszedł. To samo było z mega rozczarowaniem bugami BF4, jakością grafiki - Watch_Dogs. Jakby to nie zabrzmiało - weterani którzy jeszcze jarają się grami potrafią czerpać przyjemność z produkcji która nie wygląda jak papka ale ma grywalność. Ale to się nie sprzedaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 Oby tego nie spartolili jak Rage. Bethesda swoje łapy w to wsadzi więc nie jestem dobrej myśli ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2014 lepiej bethesda niz jakies inne patałachy. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2014 Rozpoczyna się? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2014 W sumie nic nie pokazali, ale i tak "jaram się". Choć w sumie do tej pory lubię wrócić co jakiś czas do tytułów uznanych za brzydkie kaczątka id software, czyli Doom-a 3 i Quake-a 4, więc wiele mi nie trzeba. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2014 (edytowane) Czyli moda na nie pokazywanie gier nadal trwa. A jak już pokazują to i tak wychodzi jak wychodzi, jak Watch Dogs ;). A tak na powaznie to jestem spokojny o tą grę i jakby nie miała wyglądac to i tak kupię. Edytowane 20 Lipca 2014 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2014 Trochę nietrafione porównanie. W_D był pompowany jak bańka która prysła po premierze. Nowy Doom jest raczej pod względem marketingu o wiele bardziej powściągliwy. Być może id po Rage zdało sobie sprawę żeby nie składać obietnic bez pokrycia? Oby 660 pociągnęło w fHD tą produkcję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2014 Nie pisałem tego poważnie przecież ;) ID ma zaupełnie inne podejście i do tego od wielu lat znacznie uboższą biblioteke gier. I każda w jakimś stopniu jest dobra. Rage prócz grafiki był naprawdę ok. Co do wymagań raczej byłbym spokojny. ID Tech 6 to pewnie i tak ewolucja poprzedniego silnika. Więc jak najnowszy Wolf Ci działa na ok to najnowszy DooM tez pewnie pójdzie. Zależy jak będzie z optymalizacją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReloaD Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Teaser dobry, nic nie pokazali a ja już się jaram jak dziecko :D Aczkolwiek po ostatnich failach z watch_doge i DNF mam pewien stresik... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noizi Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Doom jako protoplasta dzisiejszych FPSów jest zażenowany poziomem dzisiejszych CODów i BFów więc powraca w wielkim królewskim stylu aby pokazać dzisiejszym FPSom gdzie ich miejsce w szeregu. Moje oczekiwania maksymalne, a dla id presja nie mała. Pozdrawiam. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2014 id się skończyło po Q3A. Później jest Zenimax. Rzeczywistość brutalnie zabija marzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...