weestanki Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 Cześć prośba o szybką poradę, bo już zostało niewiele sztuk. Czy te tusze są ok? http://www.x-kom.pl/goracy_strzal/2841 Potrzebuję ich do brothera j315w. Ktoś z tego korzystał? Bo przyznam że pierwszy raz spotykam się z tą marką w tuszach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajacpomocnik Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2014 Może trochę za późno na odpowiedź ale używam od jakiegoś czasu tych zamienników (2-3 tygodnie). Przemeliłem już około 4 takich kompletów w j515w i jak na razie zero problemów. Mogę polecić. P.S.: Wyglądają identycznie jak oryginały, nawet z kształtu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbr56 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2014 Ciekawe jak z ich jakością?? Do tej pory to zawsze mój brother jechał na Actis i jak na razie nie widzę nic niepokojącego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...