Castor Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2014 Czołem użytkownicy!Komputer potrzebuje zlożyć już na poniedziałek, jestem z Katowic także tam chciałbym kupić najlepiej w etroniks.pl (bo fakture tam bede mial na poniedzialek).Mam do wydania na zestaw obudowa + monitor 3500zł. Jako, że ostatnio składałem zestaw w 2011 to wyszedłem z wprawy i zwracam się do was o pomoc! Komputer ma mieć jak najlepszą wydajność, ale monitor też powinien nie wypalać oczu i chciałbym żeby miał odświeżanie lepsze niż 60Hz.Udało mi się coś takiego złożyć. Wziąłem procek bez dodatkowego coolera, ale to można dokupić w przyszłości a przynajmniej więcej kasy zostanie na monitor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2014 Płytę zmień na Asrock H87 Fatalyty lub bierz coś na Z97 np. Asrock Z97 Pro4 lub MSI Z97 Gaming 3 . Budę zmień na coś lepszego np. SPC BrutuS M23 za 129 zł . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipton Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2014 Podstawowy błąd tego zestawu to kupowanie GTX 660, no chyba że mówimy o zestawie do programowania/renderu. reyden: na H87 Performance zostało zablokowane OC. Proponowałbym zakup i5-4590 z zablokowanym mnożnikiem + płyty na chipsecie B85. Wtedy uwolnilibysmy niezbędne fundusze potrzebne do zakupu wydajniejszej karty. np.: http://www.morele.net/karta-graficzna-asus-radeon-r9-280-3gb-ddr5-384bit-dvi-hdmi-dp-r9280-dc2t-3gd5-635764/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Castor Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2014 Podstawowy błąd tego zestawu to kupowanie GTX 660, no chyba że mówimy o zestawie do programowania/renderu. reyden: na H87 Performance zostało zablokowane OC. Proponowałbym zakup i5-4590 z zablokowanym mnożnikiem + płyty na chipsecie B85. Wtedy uwolnilibysmy niezbędne fundusze potrzebne do zakupu wydajniejszej karty. np.: http://www.morele.net/karta-graficzna-asus-radeon-r9-280-3gb-ddr5-384bit-dvi-hdmi-dp-r9280-dc2t-3gd5-635764/ A monitor to jaki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...