Skocz do zawartości
HeyHoo

Co sądzicie o tym zestawie?

Rekomendowane odpowiedzi

Intel Core i5-3570K, Quad Core, 3.40GHz, 6MB, LGA1155, 22nm, 77W,

VGA, TRAY

ASRock P67 Pro, P67, DualDDR3-1600, SATA3, RAID, GBLAN, ATX

Kingston HyperX 8GB 1600MHz DDR3 CL10 DIMM HyperX black Series

Dysk twardy WD Blue, 3.5'', 1TB, SATA/600, 7200RPM, 64MB cache

Obudowa Tracer BOZAR TRO-199 bez zasilacza

ASUS HD7850-DC2T-2GD5-V2 Radeon HD 7850, 2GB DDR5 (256 Bit),

DVI, HDMI, DP, BOX

LG SuperMulti SATA DVD+/-R24x,DVD+RW8x,DVD+R DL

16x,SecurDisc,bare bulk(czarny)

BenQ Monitor LED GW2255 21,5'', FullHD, 3000:1, panel VA, glossy

czarny

Scythe Katana 4 CPU Cooler, LGA2011

Zasilacz Fortron FSP600-50ARN (85+) 600W aktywne PFC

Cena 3700 Zł ale raczej będzie bez monitora opłaca się dory jest czekam na sugestie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzęt nie nowy, pewnie używany, więc drogo, oj drogo. Ktoś cię robi w trąbę. Za mniej możesz mieć sprzęt o klasę lepszy, do tego nowy:

http://www.morele.net/inventory/info/uCmtM/ + reszta na monitor. A jakbyś miał 3700 na samą skrzynkę to się jeszcze Radeon R9 290 zmieści...

Edytowane przez Caleb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yhym monitor posaidam więc raczej nie będzie na niego żadnego wydatku  więc widze że zmieszcze się w tych 3 tysiącach na skrzynke  może to zabrzmi głupio ale jestem kompletnie zielony po zakupie tych wszystkich części potrzebuje by ktoś mi to poskładał do kupy i o to nasuwaja mi sie 2 pytania ile mniej więcj może osoba składająca za to zawołać i czy potrzebuje kupywać do tego system i antywirus czy to już jest na tym dysku wgrane czy coś bo nie mam pojęcia jak to ze składaniem mam  10 letniego kompa który był gotowy tylko do wtyczki i heja .....???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yhym monitor posaidam więc raczej nie będzie na niego żadnego wydatku  więc widze że zmieszcze się w tych 3 tysiącach na skrzynke  może to zabrzmi głupio ale jestem kompletnie zielony po zakupie tych wszystkich części potrzebuje by ktoś mi to poskładał do kupy i o to nasuwaja mi sie 2 pytania ile mniej więcj może osoba składająca za to zawołać i czy potrzebuje kupywać do tego system i antywirus czy to już jest na tym dysku wgrane czy coś bo nie mam pojęcia jak to ze składaniem mam  10 letniego kompa który był gotowy tylko do wtyczki i heja .....???

w tym sklepie jest opcja skladania calosci http://www.morele.net/montaz-komponentow-zestaw-komputerowy-od-trzech-elementow-266770/ placisz +1500zl masz to za darmo tylko przelicz a system to juz sam albo ktos tobie zrobi

Edytowane przez wojMW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Składanie i wysyłkę masz gratis jak napisał kolega powyżej wystarczy że dodasz do koszyka opcje składania (zestaw komputerowy) wybierzesz kuriera i wpiszesz kod który znajdziesz na 1 stronie artykułu "Zestawy komputerowe na..." (czyli: W3FHN58JFW).

Odnośnie systemu musisz go kupić oddzielnie (tzn. możesz kupić w morele.net, na allegro czy gdzie indziej).

Kurierem przyjdzie ci komputer który będziesz musiał podłączyć do prądu i zainstalować system, żeby działał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi