HeyHoo Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 Intel Core i5-3570K, Quad Core, 3.40GHz, 6MB, LGA1155, 22nm, 77W, VGA, TRAY ASRock P67 Pro, P67, DualDDR3-1600, SATA3, RAID, GBLAN, ATX Kingston HyperX 8GB 1600MHz DDR3 CL10 DIMM HyperX black Series Dysk twardy WD Blue, 3.5'', 1TB, SATA/600, 7200RPM, 64MB cache Obudowa Tracer BOZAR TRO-199 bez zasilacza ASUS HD7850-DC2T-2GD5-V2 Radeon HD 7850, 2GB DDR5 (256 Bit), DVI, HDMI, DP, BOX LG SuperMulti SATA DVD+/-R24x,DVD+RW8x,DVD+R DL 16x,SecurDisc,bare bulk(czarny) BenQ Monitor LED GW2255 21,5'', FullHD, 3000:1, panel VA, glossy czarny Scythe Katana 4 CPU Cooler, LGA2011 Zasilacz Fortron FSP600-50ARN (85+) 600W aktywne PFC Cena 3700 Zł ale raczej będzie bez monitora opłaca się dory jest czekam na sugestie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 (edytowane) Sprzęt nie nowy, pewnie używany, więc drogo, oj drogo. Ktoś cię robi w trąbę. Za mniej możesz mieć sprzęt o klasę lepszy, do tego nowy: http://www.morele.net/inventory/info/uCmtM/ + reszta na monitor. A jakbyś miał 3700 na samą skrzynkę to się jeszcze Radeon R9 290 zmieści... Edytowane 2 Lipca 2014 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 Nie ma sensu brać tego sprzętu , za drogi . Zestaw podany przez Caleba jest lepszy , przede wszystkim jest nowszy i ma lepszą kartę ( HD7950 ) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeyHoo Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 yhym monitor posaidam więc raczej nie będzie na niego żadnego wydatku więc widze że zmieszcze się w tych 3 tysiącach na skrzynke może to zabrzmi głupio ale jestem kompletnie zielony po zakupie tych wszystkich części potrzebuje by ktoś mi to poskładał do kupy i o to nasuwaja mi sie 2 pytania ile mniej więcj może osoba składająca za to zawołać i czy potrzebuje kupywać do tego system i antywirus czy to już jest na tym dysku wgrane czy coś bo nie mam pojęcia jak to ze składaniem mam 10 letniego kompa który był gotowy tylko do wtyczki i heja .....??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojMW Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 (edytowane) yhym monitor posaidam więc raczej nie będzie na niego żadnego wydatku więc widze że zmieszcze się w tych 3 tysiącach na skrzynke może to zabrzmi głupio ale jestem kompletnie zielony po zakupie tych wszystkich części potrzebuje by ktoś mi to poskładał do kupy i o to nasuwaja mi sie 2 pytania ile mniej więcj może osoba składająca za to zawołać i czy potrzebuje kupywać do tego system i antywirus czy to już jest na tym dysku wgrane czy coś bo nie mam pojęcia jak to ze składaniem mam 10 letniego kompa który był gotowy tylko do wtyczki i heja .....??? w tym sklepie jest opcja skladania calosci http://www.morele.net/montaz-komponentow-zestaw-komputerowy-od-trzech-elementow-266770/ placisz +1500zl masz to za darmo tylko przelicz a system to juz sam albo ktos tobie zrobi Edytowane 2 Lipca 2014 przez wojMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aesereht Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 Składanie i wysyłkę masz gratis jak napisał kolega powyżej wystarczy że dodasz do koszyka opcje składania (zestaw komputerowy) wybierzesz kuriera i wpiszesz kod który znajdziesz na 1 stronie artykułu "Zestawy komputerowe na..." (czyli: W3FHN58JFW). Odnośnie systemu musisz go kupić oddzielnie (tzn. możesz kupić w morele.net, na allegro czy gdzie indziej). Kurierem przyjdzie ci komputer który będziesz musiał podłączyć do prądu i zainstalować system, żeby działał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeyHoo Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2014 ok dziękuje wszystkim za odpowiedzi pozdrawiam temat uważam za wyjaśniony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...