PRZMK Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) http://www.morele.net/inventory/info/1ShjEH/ Czy to MAX. części w skrzyni które można wyciągnąć do 3000zł? Ten monitor to jakiś ogarnięty czy szajs? Na czymś mogę zaoszczędzić? Karta Graficzna chyba GTX-a lepsza niż radeona? Płyta Główna jest ok? Nie trzeba będzie robić żadnych update-ów biosa? Zasilacz wytrzyma? Edytowane 7 Lipca 2014 przez PRZMK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2014 Nie widzę sensu w kupowaniu dodatkowego chłodzenia do I5 non-K . Chyba że jesteś mianiakiem ciszy to bierz . Obecnie chłodzenie box Intela nie jest już takie złe , na razie wystarczy . Do tego montaż i wysyłkę sprzętu możesz mieć za 1 zł : Dodatkowo każdy użytkownik PurePC.pl do zamówienia powyżej 1500 złotych otrzyma usługę złożenia zestawu komputerowego za symboliczną złotówkę lub kartę sieciową ASUS i wysyłkę gratis. Jeśli któraś z propozycji spełniła Wasze oczekiwania, wystarczy kliknąć w wyszczególnionego na czerwono linka w sekcji opisowej, który prowadzi prosto do koszyka produktów. Natomiast aby skorzystać z promocji należy: Umieść w koszyku produkty wraz z usługą montażu W polu „Wpisz kod promocyjny” wpisz: W3FHN58JFW Koszty wysyłki i cena montażu zostaną zmienione automatycznie Umieść w koszyku produkty oraz bonus i użyj kodu: LP4VT3IVI0 Kartę zmień na Asus R9 280 DC2 TOP za 879 zł . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZMK Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) co do wysyłki wiem, a ta karta będzie wydajniejsza? dodam, że głównie gram w CS;Go i w nowsze tytuły ;] Edytowane 7 Lipca 2014 przez PRZMK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2014 R9 280 będzie lepsza , to odpowiednik HD7950 . Ew. brać z allegro używane R9 280X ( aka HD7970GE ) z gwarancją np. ten Asus R9 280X 3GB DC2 za 750 zł Gwarancja ponad 2 lata . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZMK Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2014 nie, nie. Używanej nie chcę, chce mieć wszystko w 1 zamówieniu na morele. A możesz mi coś powiedzieć na temat tego monitora? Da radę w grach? + jeszcze co z tą płytą główną? Jest ok? Nie da się nic taniej? ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZMK Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2014 http://www.morele.net/inventory/info/1ShjEH/ jest ok? ;] 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterus Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2014 Monitor wziąłbym inny, dysk wd caviar blue 1tb, na corsair mx100 cię pewnie nie stać? Chłodzenie jest bez sensu, w tej obudowie masz zainstalowane 4 wentylatory, możesz potem dokupić jak będzie za gorąco, bierz r9 280, gtx 760 to w praktyce 270x, ja mam MSI R9 280x z allegro za 760 działa, nówka sztuka, obecnie są 2 aukcje na te karty obie nowe, polecam MSI bo daje 3 lata gwarancji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...