setll Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2014 Nie wiem jakim cudem, ale dostałem bana na IP na istotnym dla mnie forum: http://pwsz-tarnow.edu.pl przez co nie mogę przeglądać nawet wątków. Tydzień temu jeszcze działało a dziś już mam bana... nic nie robiłem, dziwne.Pytam jak można dostać się do tego forum żeby tylko móc czytać wątki w których są dla mnie istotne informacje odnośnie studiów. Macie jakieś sprawdzone metody?To dla mnie pilne, proszę więc o odpowiedź szybką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinq123 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2014 internet po radiówce ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2014 przez serwer proxy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
setll Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2014 Tak, internet jest radiowy, ale sieć osiedlowa :) Jak przez ten serwer proxy tam wejść? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2014 1. Poczytaj czym jest proxy. Ostatecznie może Ci pomóc opcja F1 w przeglądarce lub systemie. 2. Jak już się dostaniesz na forum, to napisz do admina z prośbą o wyjaśnienia i odblokowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...