Amplifed Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2014 (edytowane) Witam, Pierwsze pytanie dotyczy połączenia tego co wydaje mi sie że jestem pewien ale milo by było gdybyście to potwierdzili. Monitor który już kupilem lg29ma730 rozdzielczosc-2560 na ileś. Czy plyta wykorzysta zintegrowana karte 4600hd. http://www.morele.net/inventory/info/Q1ftZF/ I teraz mysle o i5 4690K oraz i7 4790K. Czy bede krecic, i5 na pewno i7 mysle że obylo by sie. Z karta na bank poczekam do konca września, moze i do gtx 880 lub konkurencji. Kolejne pytanie czy zasilacz podola i7 i np 290x? PS:Pisze z telefonu więc nie wiedziałem jak wstawic koszyk poza linkiem. Z góry dziekuje za pomoc. Edytowane 19 Lipca 2014 przez Amplifed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2014 Integra bez problemu będzie działać na tej płycie tak jak na każdej innej S1150 . Jak dość mocno bawisz się w obróbkę video to warto dopłacić do I7 , ale jak większość czasu to będą gry to I5 będzie lepszym bo tańszym wyjściem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2014 Zasilacz spokojnie podoła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipton Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2014 Zasilacz jest przepłacony. W cenie BQ znajdziesz Corsaira CS 650W. Przy zabawie z obróbką wideo/grafiką na pewno wskazałbym zakup i7 jako poprawny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...