hook1234 Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2014 Witam, mam problem z temperatura na moim CPU 128 stopni C. Dzieje sie tak podczas zwyklego uzytkowanie, odinstalowanie programow badz zwykla bezczynnosc. Inne temp sa w normie. Po 5min uzytkowaniach wyrzuca mi bluescreen i komputer sie restartuje. Komputer kupowalem pod koniec czerwca. CPU I5 4460 haswell Zasilacz smart se 530W Jakies sugestie co moze byc przyczyna takiego skoku temperatury? Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2014 1. 128*C jest raczej nieosiągalne na procesorze i równoznaczne z jego uszkodzeniem. 2. Przeczytaj przyklejony temat. 3. Zacząłbym od sprawdzenia, czy wentylator się kręci, czy radiator dobrze się trzyma. 4. Poza tym nie ten dział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2014 Blad czujnika lub program go nie obsluguje. Nie widze jaki to ma zwiazek z tematyka tego dzialu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...